Lindsay Lohan har hittat kärleken igen - nu dejtar hon Egor Tarabasov. Foto: David Tonnessen,PacificcoastnewsLindsay Lohan har hittat kärleken igen - nu dejtar hon Egor Tarabasov. Foto: David Tonnessen,Pacificcoastnews
Lindsay Lohan har hittat kärleken igen - nu dejtar hon Egor Tarabasov.  Foto: David Tonnessen,Pacificcoastnews
Lindsay Lohan. Foto: Ferdaus ShamimLindsay Lohan. Foto: Ferdaus Shamim
Lindsay Lohan.  Foto: Ferdaus Shamim

Lindsay Lohan har hittat kärleken igen

Publicerad

Lindsay Lohan dissade Harry Styles - nu har hon hittat sin nya kärlek, skriver People.

Skådespelaren började dejta Egor Tarabasov i somras.

– Han är en fin kille, säger hon till tidningen.

När en kille knackade på dörren till Lindsay Lohans hotellrum kopplade hon först inte vem det var. Ovetandes skickade hon tillbaka en skamsen Harry Styles.

– Jag visste inte att det var han. Han hade på sig kostym och jag sa: "Ja, du är väldigt snygg, hur kan jag hjälpa dig?", det var allt, säger Lindsay Lohan till People och fortsätter:

– Jag fattade först inte vem det var. När jag berättade för min syster sa hon: "Va? Skojar du med mig? Förstår du vad du gjort? Har du hans nummer? Kan jag få det?".

Harry Styles presenterade sig, men skådespelerskan kopplade ändå inte.

– Han bara: "Jag är Harry, Gavin och Michael skickade hit mig". Men jag låg liksom i sängen och sa: "Jag ska gå och lägga mig, men det var trevligt att träffa dig. Klockan var typ 2 på natten och jag hade precis kommit hem från ett AA-möte. Dessutom hade jag på mig en stor hotellmorgonrock, ingen snygg look.

 

 

LÄS MER: Lindsay Lohan ska avslöja allt i en ny bok

 

 

Lindsay Lohan: "Stelt för honom"

Efter händelsen har Lindsay Lohan stött på pojkbandsstjärnan Harry Styles en gång, och det var väldigt stelt.

– Jag såg honom i LA nyligen, det känns antagligen lika stelt för honom som för mig, säger hon till tidningen.

 

 

LÄS MER: Sanningen bakom Lindsay Lohans vågade bild

 

 

Men nu har Lindsay Lohan funnit sin nya kärlek - ryska Egor Tarabasov, berättar hon för People.

– Jag har inte känt Egor så länge. Vi har varit tillsammans i ungefär sju månader. Han är en fin kille. Jag träffade honom i somras och är väldigt lycklig.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag