Lindsay Lohan har gift sig – bara timmar före födelsedagen

Lindsay Lohan har gift sig.
Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Lindsay Lohan har gift sig med Bader Shammas.

Skådespelaren Lindsay Lohan har gift sig – bara några timmar innan sin födelsedag.

”Jag är världens lyckligaste kvinna”, skriver Lohan på Instagram och poserar tillsammans med maken, finansmannen Bader Shammas.

Lindsay Lohan började sin karriär som barnskådespelare redan som treåring med att göra olika reklamfilmer. Som elvaåring spelade hon tvillingar i filmen ”Föräldrafällan” och fick sedan sitt stora genombrott som skådespelare i filmen ”Mean girls” 2004.

De senaste åren har Lohan haft problem med drogmissbruk. Hon har dömts för både kokaininnehav och åkt fast för rattfylla två gånger. Hon har även dömts till fängelse både för att ha misskött sin skyddstillsyn och för att ha stulit ett dyrt halsband.

Nu verkar stjärnan ha fått ordning på sitt liv och hittat kärleken. I november förra året meddelade hon att hon förlovat sig med finansmannen Bader Shammas, 35, som hon träffade när hon bodde i Dubai, skriver Page Six.

Nu har paret sagt ja till varandra – bara timmar innan skådespelaren fyllde 36 år på lördagen.

Lohan har lagt upp ett inlägg på sin Instagram där hon leende visar upp sin vigselring och poserar tillsammans med sin make.

”Jag är världens lyckligaste kvinna. Du hittade mig och visste vad jag sökte efter för att hitta lycka och välbehag, allt på en gång. Jag är överväldigad över att du är min make. Mitt liv och mitt allt. Alla kvinnor borde känna så här varje dag”, skriver stjärnan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.