Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindorffs tabbe på flyget – var tvungen att gå av

Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: /IBL / /IBL
Foto: ALAN MARTS / BOEING CO

Programledaren Linda Lindorffs tankspriddhet höll på att förstöra inspelningen av nya programmet "Förlåt mig" avslöjar TV4-profilen som steg ombord på fel plan.

”Huuuuuur i hela världen hamnade jag här…!" skriver Linda Lindorff om missen på sin blogg.

Nyligen höll TV4-profilen Linda Lindorff, 45, på att ställa till det ordentligt för sina kolleger i tv-teamet. 

Det var på vägen till inspelningarna av det kommande programmet "Förlåt mig" på Sjuan som Lindorff virrade bort sig på flygplatsen. 

sin blogg beskriver "Bonde söker fru"-programledaren missödet när hon klev på fel plan. 

– Sa du Ronneby?!?!? sa Linda Lindorff och kastade sig ur flygplansstolen, samtidigt som hon tittade på flygvärdinnan och fortsatte: 

– Jag ska till Ängelholm…

 

LÄS MER: Sanningen om Linda Lindorffs mystiska skada

 

Linda Lindorffs flygplansmiss

Programledarens förvirring möttes av skratt hos medpassagerare samtidigt som Linda Lindorff febrilt försöker ta sig ur planet - och lyckas. Enligt TV4-profilen själv hurrade medpassagerarna på henne:

"Lycka till ropar en man efter mig. – Hoppas du hinner, säger en annan. Gulliga och uppmuntrande röster." skriver Linda Lindorff.

I sista minuten tar programledaren sig till rätt flygplan och hinner ombord. 

"Med andan i halsen rusar jag ombord – på rätt plan. De hade ringt dit från Ronnebyplanet och förvarnat om en sen ankomst. Jag är så tacksam. Hade ändå varit hyfsat jobbigt att plötsligt inse att man landat i Ronneby när tv-teamet väntar i Ängelholm…" skriver Linda Lindorff på bloggen.

 

LÄS MER: Linda Lindorff slår tillbaka efter sextrakasserierna 

 

Det var inte den dramatiska händelsen i sig som i efterhand tynger Linda Lindorff, utan vetskapen om att hon kunde förstöra inspelningen av "Förlåt mig" på grund av sin tankspriddhet. Att låta kolleger vänta i onödan är inte TV4-profilens melodi som skämtsamt tillägger att det skulle åtminstone varit rätt program att göra fel i. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.