Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lindorffs kärleksord till maken – 10 år efter löftet

Linda Lindorff firar tio år som gift med maken Jacob Lindorff i veckan. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
På Instagram hyllar TV4-programledaren sin livspartner med ett kärleksfullt inlägg. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Linda Lindorff firar tio år som gift med maken Jacob Lindorff i veckan.

På Instagram hyllar TV4-programledaren sin livspartner med ett kärleksfullt inlägg.

”10 underbara år har gått sedan vi sa ja till varandra i Italien. Min älskade Jacob”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

TV4-programledaren Linda Lindorff, 47, jobbar med att hjälpa bönder hitta den stora kärleken i ”Bonde söker fru”.

Men för egen del har Linda Lindorff redan hittat mannen i sitt liv.

På fredag firar hon tio år som gift med maken Jacob Lindorff, 46, som hon också har tre döttrar tillsammans med – Lykke, Wilhelmina och Benedicte.

På Instagram hyllar Linda Lindorff maken med ett kärleksfullt inlägg, där hon beskriver känslorna för maken.

”På fredag firar vi 10 år som gifta, 10 underbara år har gått sedan vi sa ja till varandra i Italien. Min älskade Jacob. Så glad jag fann dig och att du blev kär i just mig”, skriver TV4-programledaren till en bild på maken.

https://www.instagram.com/p/BzKW9ebIzFK/

Linda Lindorffs kärlekshyllning till maken – ville genast ha barn: ”Häftigt”

Linda Lindorff har tidigare berättat om kärleken till sin make, och beskriver hur hon genast visste att de borde skaffa barn tillsammans.

– Det kom instinktivt till mig att ”jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Jag jobbar ju med ”Bonde söker fru” där man pratar mycket om kärlek. Jag tror absolut att man kan träffa många människor i sitt liv som man kan fungera med, men har man varit med om den där kemin och känt hur den känns så vet man att det är skillnad mellan någon man för all del tycker om och älskar eller den som man känner är den enda rätta. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob, har Linda Lindorff sagt till Expressen.

Expressen har sökt Linda Lindorff för en kommentar.