Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lindorffs förbud mot hunkbonden – efter opassande bilderna

Lammbonden Mattias blir en av bönderna i ”Bonde söker fru”, och blir överöst med explicita inviter från kvinnor på sociala medier – trots att han ska hålla sig till breven som skickas till TV4. Foto: TV4/Linda Lindorff
Nu utfärdar programledaren Linda Lindorff ett förbud mot ”hunkbonden”, efter nakenbilderna från okända kvinnor. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Lammbonden Mattias. Foto: TV4/Linda Lindorff

Lammbonden Mattias blir en av bönderna i ”Bonde söker fru”, och blir överöst med explicita inviter från kvinnor på sociala medier – trots att han ska hålla sig till breven som skickas till TV4.

Nu utfärdar programledaren Linda Lindorff ett förbud mot ”hunkbonden”, efter nakenbilderna från okända kvinnor.

– Ska väl tillägga här nu att jag inte vill att du svarar på dom här inviterna hur lockande det är kan vara, säger Linda Lindorff till bonden i en intervju i hennes blogg.

Lammbonden Mattias, 26, är den sista att ansluta sig till årets gäng bönder i ”Bonde söker fru”, och har redan kallats för ”hunkbonde” på flera håll.

I ett samtal med programledaren Linda Lindorff på hennes blogg berättar han nu mer om sig själv – och avslöjar uppmärksamheten han redan har börjat få från kvinnor.

– Tanken är ju nu att tjejerna ska skriva brev till dig, skicka brev till redaktionen som du sedan får av mig, men det brukar alltid va några som hör av sig direkt till bonden i ett försök att ”tränga sig före” och norpa åt sig honom innan alla brev dundrar in. Har det hänt? Har tjejer redan börjat höra av sig?, säger Linda Lindorff, och Mattias konstaterar att inviterna trillar in.

– Över hundra typ… inte räknat exakt, säger Mattias i bloggen.

Föredrar bilder på påklädda kvinnor

Det är inte bara trevliga meddelanden som lammbonden får från främmande kvinnor – det skickas också en del avklädda nakenbilder.

– Det har skrivits en del kul grejer. Några nakenbilder och lättklätt har de blivit med, säger han till Lindorff.

På frågan om huruvida han uppskattar de sexiga bilderna svarar ”hunkbonden” att han föredrar bilder där kvinnorna har kläder på sig.

Läxar upp – efter fusket

Men Linda Lindorff passar på att läxa upp alla de som tränger sig före i kön, och inte skriver brev till redaktionen – samtidigt som hon sätter en gräns för den 26-åriga bonden.

– Ska väl tillägga här nu att jag inte vill att du svarar på dom här inviterna hur lockande det är kan vara. Alla måste få samma förutsättningar. Breven ska till redaktionen så att du sedan får alla samtidigt och kan göra ett rättvist val. Ge alla samma chans, säger Linda Lindorff – något Mattias också går med på.