Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindorff om nya säsongen: ”Dramatiska vändningar”

Lindorffs dramatiska kamp – regeländringen
Linda Lindorff.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
”Bonde söker fru” 2020.Foto: Daniel Ohlsson
Linda Lindorff.Foto: TV4.

I kväll är det premiär för ”Bonde söker fru” – och programledaren Linda Lindorff lovar den mest dramatiska säsongen på länge.

Produktionen har fått kämpa för att hänga med i vändningarna på de kärleksstinna bondgårdarna.

– Det är rena rama vilda västern känslomässigt. Varför springer hon ut till skogs mitt i natten och hur ska vi få henne tillbaka, säger Linda Lindorff.

”Bonde söker fru” är tillbaka, och det blir mer kärleksdrama än på länge.

Trogna programledaren Linda Lindorff är övertygad om att alla behöver kärlek i tv-rutan mer än någonsin nu under coronaåret 2020.

– Vi har också känt att bönderna, vi som jobbar med detta och alla i hela världen behöver väl, ett år som detta, att få känna av kärlek också. Vi behöver kärlek mer än någonsin 2020, säger Lindorff.

Lindorff: En säsong som inte liknar någon annan

Och kärlek ska det bli – men med det kommer också dramatik och krossade hjärtan. Trots att programledaren lett ”Bonde söker fru” i 15 år blir hon fortfarande förvånad över känslostormarna.

– Det är en säsong som inte liknar något annan av flera olika anledningar. Den är full av dramatiska vändningar. Man tror i bland att de inte ska hitta tillbaka. Jag trodde nog själv att jag inte skulle kunna bli överraskad och förvånad på det här viset efter 15 år, men jo. I år hände det något som aldrig har hänt förut. Jag tappade hakan, säger Linda Lindorff.

När bonden Simon dumpades brutalt inför kärleksresan utomlands i säsongen 2018 var det många som ömmade för honom, och hoppades att något liknande aldrig skulle hända igen. Lindorff vill inte gå in på vad som väntar, men menar att hjärtesveket kan bli lika intensivt i den här säsongen.

– Det kommer att göra ont i hjärtat. Det är ju på gott och ont det här med ”Bonde söker fru”, när man kommer in i det här och börjar öppna upp, att man så gärna vill hitta kärleken. Då riskerar man ju också att bli sårad. 

Brevskrivare sprang till skogs

Lindorff och produktionsmedlemmarna har haft svårt att hänga med i all dramatik på bondgårdarna – och behövt jaga deltagare ut i skogen mitt i natten.

– Det har varit ett år som har krävt väldig mycket av oss som jobbar med programmet, rent känslomässigt. Det är många dramatiska vändningar och det händer saker, det är rena rama vilda västern känslomässigt. Varför springer hon ut till skogs mitt i natten och hur ska vi få henne tillbaka? 

Ändringarna i Bonde söker fru: "Man kommer märka"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.