Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindorff om sexet i "Bonde söker fru"

Linda LindorffFoto: Janerik Henriksson/Tt / TT NYHETSBYRÅN
Årets bönder i "Bonde söker fru"Foto: Janerik Henriksson/Tt / TT NYHETSBYRÅN

"Bonde söker fru" har aldrig varit mer dramatiskt.

Och programledaren, Linda Lindorff, berättar att årets bönder har mer sex än någonsin förr.

– Kärlek och sex hör ihop, säger hon.

FAKTA

Per Sundin, 56, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland

Jennifer Erlandsson, 33, hästbonde från Slöinge i Halland

Erik Bäckman, 21, får- och grisbonde från Dannäs i Småland

Sigrid Bergåkra, 43, hästbonde från Söromåsen i Hälsingland

På onsdag har årets "Bonde söker fru" premiär. En som ser fram mot premiären är programledaren Linda Lindorff, 44.

Men enligt TV4-profilen var det nära att det inte blev någon elfte säsong av det populära programmet.

– Jag trodde ett tag att vi inte hade en säsong. Jag tänkte "Det här går käpprätt åt fanders, det här får inte hända", säger Linda Lindorff.

– Det ställde till det, det blev väldigt rörigt. Under mina tio år som programledare har jag aldrig varit med om det tidigare. Jag blev så chockad att jag höll på att svimma. Men saker gick till slut att reda ut. Det blir lite kris och kaos. Det har varit många krismöten angående detta. Ingen hade någonsin kunnat förutsäga det som skedde.

Men TV4-profilen vill inte gå in närmre på exakt vad som hände.

 

LÄS MER: Här är bönderna i "Bonde söker fru" 2016

 

Årets säsong är full av intriger. Vid ett tillfälle kände sig Linda manad att gå in och ta ett snack med en av bönderna – eftersom hon tyckte att han inte betedde sig korrekt.

– När man dejtar finns det en form av etik och moral. Det tycker jag. Man kan inte göra hursomhelst, det handlar om folks känslor. Då tycker jag att jag ska säga till om någon inte betett sig moraliskt korrekt. En av bönderna behövde en smäll på fingrarna, säger Linda Lindorff.

 

Linda Lindorff: "Det har aldrig varit mer dramatiskt"

Enligt Linda Lindorff är det den mest dramatiska "Bonde söker fru"-säsongen någonsin.

– Ett tag tänkte jag att "jag orkar inte mer, nu får de ge sig". Jag har aldrig kämpat så mycket som i år. Det har aldrig varit mer dramatiskt. Det är så många vändningar fram och tillbaka. Jag sliter mitt hår, ligger vaken på nätterna. Jag har på riktigt legat sömnlös. Tänkt att det är för mycket känslor och dramatik.

 

LÄS MER: LINDA LINDORFF HYLLAS

 

Men det är inte bara intriger i årets program – utan även en hel del sex.

– Vi har inte nattkameror så att vi filmar vad som händer nattetid, men vi har en ganska sexig säsong. Det är stor passion och dramatik, säger Linda Lindorff.

Det är mycket sex?

– Haha, det kommer tidigare i någonsin och det har aldrig varit så mycket som i år. Men vi fokuserar inte på sex i det här programmet, men om sexet dyker upp så pratar vi om det. Kärlek och sex hör ihop.

Linda tror att årets säsong av "Bonde söker fru" kommer att bli en publiksuccé.

– Jag tror att det här kommer att bli höstens största program. Det är inte ens förmätet när jag säger det, säger Linda Lindorff.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.