Stefan Hildingsson sökte kärleken i "Bonde söker fru", och det har gått över all förväntan. Foto: Tv4 / TV4Stefan Hildingsson sökte kärleken i "Bonde söker fru", och det har gått över all förväntan. Foto: Tv4 / TV4
Stefan Hildingsson sökte kärleken i "Bonde söker fru", och det har gått över all förväntan.  Foto: Tv4 / TV4
Stefan Hildingssons kärleksbesked fick Linda Lindorff att gråta. Foto: Daniel Ohlsson/Tv4 / Daniel Ohlsson/TV4Stefan Hildingssons kärleksbesked fick Linda Lindorff att gråta. Foto: Daniel Ohlsson/Tv4 / Daniel Ohlsson/TV4
Stefan Hildingssons kärleksbesked fick Linda Lindorff att gråta.  Foto: Daniel Ohlsson/Tv4 / Daniel Ohlsson/TV4

Lindorff om bondens kärlekssaga: "Gåshud"

Publicerad

Linda Lindorff har gjort det igen - nu ska "Bonde söker fru"-paret Stefan Hildingsson och Hanna Sundin gifta sig.

"Gåshuden lämnar inte min kropp nu när jag skriver. Det här berör mig så mycket", skriver programledaren på sin blogg.

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin fann varandra i förra säsongen av TV4:s program "Bonde söker fru".

Nu tar köttbonden nästa steg med sin tv-kärlek - i går friade han till flickvännen, berättar Linda Lindorff på sin blogg.

"Igår kväll tog Stefan med sig Hanna upp på ett berg och där med den mest magiska utsikten skedde frieriet. Stefan hade grävt ner en ask i mossan som Hanna fick hitta. I asken låg ett snöre och i askens lock hade han skrivit Vill du gifta dig med mig? Snöret, ett sånt som man knyter höbalar med, skar ha sen till och gjorde till ringar", skriver Lindorff och fortsätter:

"Alltså detta är så romantiskt att jag tror jag dör. Tårarna bara rann när Stefan berättade för mig".

 

 

LÄS MER: Lindorffs tårar: Tycker att det är hemskt

 

 

"Bonde söker fru"-Stefan förlovad

Enligt Linda Lindorff, som följt bonde-parets relation sedan starten, tvekade inte Hanna inför Stefans fråga.

"Så fantastiskt fint! Och Hanna som svarade ja utan att tveka ens en sekund. Detta är sån lycka! Detta underbara par, de här två fantastiska personerna".

 

 

 

 

 

LÄS MER: Beskedet om Stefan Hildingsson i TV4

 

 

Linda Lindorff: "Lyckligaste dagen i mitt liv"

När Linda Lindorff fick de glada nyheterna gick tankarna direkt till hennes eget bröllop.

"Jag vet ju själv hur mycket det betyder att gifta sig med den man älskar. Igår var det på dagen exakt 7 år sedan jag själv gifte mig med Jacob och det var den lyckligaste dagen i mitt liv".

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag