Paolo Roberto leder årets omgång av "Farmen". Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4 / LINUS HALLSENIUS
Paolo Roberto leder årets omgång av "Farmen". Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4 / LINUS HALLSENIUS

Linda Lindorff avslöjar okända sexet i "Farmen"

Publicerad

Årets säsong av "Farmen" har precis börjat, men redan har det blivit mycket dramatik på gården. 

Nu berättar den tidigare programledaren Linda Lindorff om tidigare säsonger och avslöjar att det hettat till – inte bara en utan många gånger under åren.

"Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek.", skriver hon i sin blogg. 

TV4-profilen Linda Lindorff var programledare i "Farmen" under början av 2000-talet. 

Mellan åren 2001 och 2004 och sedan mellan 2008 och 2009 ledde hon programmet – och sedan även Farmen Sydafrika 2005.

Nu berättar Lindorff om sina minnen från tiden på sin blogg – och avslöjar att det var mycket dramatik – och kärlek som inte syntes i tv-rutan.

"De minnen jag har från Hedemora är de starkaste. Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek.", berättar hon i bloggen.

 

LÄS MER: TV4 stängde ner sajten efter missen i "Farmen" 

 

Linda Lindorff: "Hemlig kärlek och öppen kärlek"

Nästan i varje säsong har det uppstått kärlek enligt programledaren och en hel del sex. Men med hänsyn med de inblandade vill hon inte nämna några namn.

"Hemlig kärlek och öppen kärlek, det pussades i storstugan när ingen såg. Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart men skvaller ska man ju inte tro på så jag nämner så klart inga namn. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek.", skriver hon vidare.

 

LÄS MER: Krismöte efter "Farmen" – polisen har fått filmerna 

 

Och trots de hygieniska förutsättningarna och speciella omständigheterna som livet på "Farmen" erbjuder så hindrar det inte att kärleken bitvis blomstrade. 

"Det är ju underbart. Det är ju ingen som bryr sig om man inte kan borsta tänderna eller har rena lakan i sängen när sann kärlek uppstår – man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan. Urhärligt ju! Kärleken övervinner allt och kan gott tjäna på att vara lite smutsig ibland", skriver hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag