Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Linda Lindorff avslöjar okända sexet i "Farmen"

Paolo Roberto leder årets omgång av "Farmen". Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4 / LINUS HALLSENIUS

Årets säsong av "Farmen" har precis börjat, men redan har det blivit mycket dramatik på gården. 

Nu berättar den tidigare programledaren Linda Lindorff om tidigare säsonger och avslöjar att det hettat till – inte bara en utan många gånger under åren.

"Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek.", skriver hon i sin blogg. 

TV4-profilen Linda Lindorff var programledare i "Farmen" under början av 2000-talet. 

Mellan åren 2001 och 2004 och sedan mellan 2008 och 2009 ledde hon programmet – och sedan även Farmen Sydafrika 2005.

Nu berättar Lindorff om sina minnen från tiden på sin blogg – och avslöjar att det var mycket dramatik – och kärlek som inte syntes i tv-rutan.

"De minnen jag har från Hedemora är de starkaste. Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek.", berättar hon i bloggen.

 

LÄS MER: TV4 stängde ner sajten efter missen i "Farmen" 

 

Linda Lindorff: "Hemlig kärlek och öppen kärlek"

Nästan i varje säsong har det uppstått kärlek enligt programledaren och en hel del sex. Men med hänsyn med de inblandade vill hon inte nämna några namn.

"Hemlig kärlek och öppen kärlek, det pussades i storstugan när ingen såg. Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart men skvaller ska man ju inte tro på så jag nämner så klart inga namn. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek.", skriver hon vidare.

 

LÄS MER: Krismöte efter "Farmen" – polisen har fått filmerna 

 

Och trots de hygieniska förutsättningarna och speciella omständigheterna som livet på "Farmen" erbjuder så hindrar det inte att kärleken bitvis blomstrade. 

"Det är ju underbart. Det är ju ingen som bryr sig om man inte kan borsta tänderna eller har rena lakan i sängen när sann kärlek uppstår – man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan. Urhärligt ju! Kärleken övervinner allt och kan gott tjäna på att vara lite smutsig ibland", skriver hon.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!