Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindorff avslöjar sexet i ”Bonde söker fru”: ”Oetiskt”

TV4-tittarna följde hur Sigrid Bergåkra kämpade för att hitta den rätte i ”Bonde söker fru”. Men när kemin uteblev med friarna tog Bergåkra ett drastiskt beslut och skickade hem alla brevskrivare.Foto: Instagram
Simon Ohlsson har hittat kärleken på riktigt och i somras sa han till och med ja till sin stora kärlek Amanda Håkansson under en ceremoni på Öland.Foto: Instagram

”Bonde söker fru” har infört förbud och kärleksvakter som hindrat deltagare från att umgås intimt bakom kamerorna.

Men alla möten har inte stoppats. 

Här är de dolda kärleksaffärerna som inte visades i tv.

– Vi har ju en sorts tv som gör att vi inte följer med hela vägen in i ladan, nattetid, mycket sånt händer ju när vi inte ser på, säger Linda Lindorff. 

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Dansbandsstjärnorna – de tjänar mest och minst

En har elva bilar i sin fordonspark – en annan två mopeder

Tidiga tecken på utmattning som du bör ta på allvar direkt

Symtomen som kommer smygande • Expertens råd om hur du bryter stresspiralen

Så många är smittade där du bor – se listan

Coronaläget kommun för kommun • ”Är allvarligt”