På spökjakt. Linda Thelenius får hjälp av mediet Terry Evans i programmet "Det okända".
På spökjakt. Linda Thelenius får hjälp av mediet Terry Evans i programmet "Det okända".

Linda Thelenius driver ut spöken i "Det okända"

Publicerad
Uppdaterad
Här driver Linda Thelenius ut en ande ur sin hemsökta våning. I kvällens "Det okända" berättar bloggerskan om mardrömmarna och fotstegen i natten.
- Jag drömde mardrömmar om att någon slet mig ur sängen, säger Linda i programmet.
I kvällens "Det okända" berättar Linda Thelenius, 37, och dottern Melissa Hagström, 17, om hur de väcks mitt i natten av att någon iakttar dem, fotsteg i natten, och mardrömmar.

"Sov inte ordentligt"

- Mitt i natten hoppade min tv på och stängdes av flera gånger. Man sov inte ordentligt en enda natt, säger Linda i programmet.
- En del nätter låter det som att det är någon som går. Jag går upp flera gånger och kollar, fortsätter Linda Thelenius.
"Det okända" tar in Terry Evans, medium. Han hittar, enligt honom själv, flera andar.

Får kontakt med andar

Han berättar om att han får kontakt med vad Linda tror är hennes farmor samt hennes farbror som båda är döda.
I slutet driver Evans ut en ande med hjälp av Linda och hennes dotter. Sedan dess har allt lugnat ner sig.
- Jag tycker att det har blivit jättelugnt. Ingen tv hoppar på eller så. Det är lugnt och skönt, säger Linda.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag