Linda Rosing har lämnat Fadde Darwich. Hon har lämnat deras gemensamma hus i Enskede och tvingas bo på hotell. Vi har inte hunnit diskutera det praktiska ännu, vi får göra det senare, säger hon.
Linda Rosing har lämnat Fadde Darwich. Hon har lämnat deras gemensamma hus i Enskede och tvingas bo på hotell. Vi har inte hunnit diskutera det praktiska ännu, vi får göra det senare, säger hon.

Linda Rosing lämnar Fadde

Publicerad
Uppdaterad
Linda Rosing, 31, har gjort slut med Fadde Darwich, 39.
Hennes kärlek har svalnat.
- Jag har länge velat lämna honom, säger hon.
Linda och Fadde i somras.
För bara ett halvår sedan planerade de ett glittrigt bröllop. Nu har de flyttat ifrån varandra. - Jag har vuxit ifrån Fadde, jag vill bara ha honom som vän, inte pojkvän, säger Linda Rosing. Det var i onsdags som kärlekssagan fick sitt slut. Det är inte första gången som paret bryter med varandra. Deras relation har varit en dokusåpa i sig. Nu menar Linda att det är på riktigt, hon tvingas lämna deras gemensamma hus i Enskede och bo på hotell. - Vi har inte hunnit diskutera det praktiska ännu, vi får göra det senare. Trots att det är hon som har valt att ta beslutet känns det tungt. - Båda två är ledsna eftersom vi har delat så mycket. Det är bäst att vi inte träffas på ett tag nu, säger hon.

Ett par i över ett år

Paret har hållit ihop över ett år. När de träffades övergav Linda utelivet runt Stureplan och började att baka och laga stora middagar i deras villa. - Fadde är allt vad jag har letat efter. Han är helt rätt för mig, sa hon då. Linda har en dotter och en son sedan tidigare, men tillsammans med Fadde drömde hon om ytterligare ett kärleksbarn. När Linda blev gravid gjorde hon dock abort - allt gick för fort.

Satsar på poker

Nu har hon lagt alla tankar om barn på hyllan. Nu satsar hon på pokern. - Eftersom jag ska resa till Las Vegas och Bahamas på pokertävlingar i vinter kommer jag ändå att vara borta mycket, därför tyckte jag att det var bäst att göra slut nu. Hon har fortfarande mycket känslor kvar för Fadde. - Han har försvarat mig och förbättrat mitt rykte. Jag är mån om att han ska må bra och vill absolut inte smutskasta honom. Fadde Darwich känner sig inte upprörd över att Linda har tagit beslutet. - Hon är världens bästa tjej, helt fantastisk. Jag kommer alltid att finnas till för henne, säger han. Han vill inte svara på frågan om Linda har träffat någon annan. - Jag vill absolut inte tala om det, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag