Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Linda Rosing lämnar Fadde

Linda Rosing har lämnat Fadde Darwich. Hon har lämnat deras gemensamma hus i Enskede och tvingas bo på hotell. Vi har inte hunnit diskutera det praktiska ännu, vi får göra det senare, säger hon.
Linda Rosing, 31, har gjort slut med Fadde Darwich, 39.
Hennes kärlek har svalnat.
- Jag har länge velat lämna honom, säger hon.
Linda och Fadde i somras.
För bara ett halvår sedan planerade de ett glittrigt bröllop. Nu har de flyttat ifrån varandra. - Jag har vuxit ifrån Fadde, jag vill bara ha honom som vän, inte pojkvän, säger Linda Rosing. Det var i onsdags som kärlekssagan fick sitt slut. Det är inte första gången som paret bryter med varandra. Deras relation har varit en dokusåpa i sig. Nu menar Linda att det är på riktigt, hon tvingas lämna deras gemensamma hus i Enskede och bo på hotell. - Vi har inte hunnit diskutera det praktiska ännu, vi får göra det senare. Trots att det är hon som har valt att ta beslutet känns det tungt. - Båda två är ledsna eftersom vi har delat så mycket. Det är bäst att vi inte träffas på ett tag nu, säger hon.

Ett par i över ett år

Paret har hållit ihop över ett år. När de träffades övergav Linda utelivet runt Stureplan och började att baka och laga stora middagar i deras villa. - Fadde är allt vad jag har letat efter. Han är helt rätt för mig, sa hon då. Linda har en dotter och en son sedan tidigare, men tillsammans med Fadde drömde hon om ytterligare ett kärleksbarn. När Linda blev gravid gjorde hon dock abort - allt gick för fort.

Satsar på poker

Nu har hon lagt alla tankar om barn på hyllan. Nu satsar hon på pokern. - Eftersom jag ska resa till Las Vegas och Bahamas på pokertävlingar i vinter kommer jag ändå att vara borta mycket, därför tyckte jag att det var bäst att göra slut nu. Hon har fortfarande mycket känslor kvar för Fadde. - Han har försvarat mig och förbättrat mitt rykte. Jag är mån om att han ska må bra och vill absolut inte smutskasta honom. Fadde Darwich känner sig inte upprörd över att Linda har tagit beslutet. - Hon är världens bästa tjej, helt fantastisk. Jag kommer alltid att finnas till för henne, säger han. Han vill inte svara på frågan om Linda har träffat någon annan. - Jag vill absolut inte tala om det, säger han.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!