Ett par - på nytt. Nu ska Linda och Fadde gå i terapi ihop. BILDSPECIAL: Här har du ditt dokusåpaliv, Linda Rosing
Ett par - på nytt. Nu ska Linda och Fadde gå i terapi ihop. BILDSPECIAL: Här har du ditt dokusåpaliv, Linda Rosing

Linda och Fadde är ihop - igen

Publicerad
Uppdaterad
Här sitter Linda Rosing, 31, och Fadde Darwich, 39, och är nyförälskade - igen.
Nu är de ett par.
- Jag känner att jag älskar honom, säger Linda.
Paret ska nu gå i terapi för att kunna hålla ihop.
Inom loppet av två veckor har "Big Brother"-deltagaren Linda hunnit göra slut med dörrvakten Fadde, bli tillsammans med pokerspelaren Mikael Westerlund, göra slut med honom och bli tillsammans med Fadde igen.

Tog en fika

Expressen träffade Linda och Fadde i går kväll på den italienska restaurangen da Peppe i Gamla stan. Det verkar lite snurrigt... Hur kom det sig att ni blev ett par igen? - Vi träffades och tog en fika tillsammans. Då kändes det i magen att jag ville vara nära Fadde. Vi började att prata och skratta, säger Linda. De ska nu gå i parterapi för att reda ut sina problem. - Vi måste tala med en psykolog och jobba med vår relation. Jag tycker inte att vi bara kan ge upp, vi måste kämpa, säger Linda. - Sagan om Linda och Fadde kunde inte sluta på det sättet som det höll på att göra, säger Fadde. Linda tror att förhållandet tog slut på grund av att de är igenkända. - Det är påfrestande att alla människor tittar på oss och viskar när vi går på restaurang. Det känns som vi har levt efter ett dokusåpemanus, säger Linda.

Åka på semester

Båda har bott på olika hotell, men bestämde i går att de ska flytta in i huset i Enskede igen. Sedan ska de försöka åka bort på semester tillsammans. Fadde är lättad över att de har återförenats. Om det blir giftermål återstår att se. - I sådana fall kommer det inte att bli ett offentligt bröllop, säger Fadde. Under intervjun säger Fadde att han älskar barn och frågar Linda: - Vill du ha barn med mig? De drömmer om ett hus nära naturen. - Det ska ligga vid vattnet, med klippor och utan massor av människor, säger Linda.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag