Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linda Lindorff: ”Jag gråter hela tiden”

Linda Lindorff är programledare för ”Bonde söker fru”. Foto: OLLE SPORRONG
Linda Lindorff.Foto: OLLE SPORRONG
Linda Lindorff.Foto: EXPRESSEN

Linda Lindorff gråter, ibland lite för mycket, tycker hon.

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" berättar programledaren om känslorna - och sina förhandlingar med TV4.

– Vi förhandlar om nya kontrakt hela tiden, säger Linda Lindorff i podcasten.

Att TV4-programledaren Linda Lindorff, 45, har nära till sina känslor är det inte många som har missat. 

Både som programledare i "Bonde söker fru" och när hon tävlade i danstävlingen "Let's dance" har Linda Lindorff setts bryta ihop i tårar.

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" erkänner Linda Lindorff att hon är väldigt känslig.

– Jag är väldigt nära till gråten, jag gråter flera gånger i veckan. Men jag tror det är bra att gråta, säger Linda Lindorff i podcastavsnittet.

Men även Linda Lindorff inte skäms över hur lätt hon gråter, utan i stället tror att det kan ha flera fördelar, så blir hon också irriterad över att hon inte kan hålla masken ibland.

– Jag skäms inte för mina tårar, men jag tycker det är jobbigt ibland att inte ha något pokerface, säger Linda Lindorff i "Tankar med Daniel Redgert".

 

LÄS MER: Lindorffs stora ilska – utnyttjad på nätet 

 

Linda Lindorff förhandlar med TV4 om programledarkontrakt

 

LÄS MER: TV4-profilens ilska efter reklambluffen

 

TV4-profilen är en av landets mest folkkära programledare, efter att nu ha inlett inspelningarna av säsong 12 av kärleksprogrammet "Bonde söker fru".

Men trots att Lindorff har varit en fast TV4-profil under lång tid, så slutar hon inte förhandla med sin arbetsgivare. I stället ser de över kontrakten varje år, säger hon i podcasten.

– Vi förhandlar om nya kontrakt hela tiden. När ett kontrakt går ut förhandlar vi om ett nytt, ändrar och så, säger Linda Lindorff i podcastavsnittet av "Tankar med Daniel Redgert".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.