Linda Lindorffs spännande upptäckt från sitt förflutna

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: OLLE SPORRONG

Linda Lindorff delar med sig av sina gamla modellbilder på Instagram. 

Programledaren visar upp bilder från sin första modefotografering och när hon blev vald till Fröken Sverige.

"Jag minns att det var svårt gå i klackar, hade aldrig haft det innan, minns att det var nervöst och att jag svarade helt fel." skriver hon i inlägget

Linda Lindorff, 46, är kanske mest känd för sin roll som programledare i TV4:s "Bonde söker fru". Men innan hon gjorde karriär som programledare jobbade hon som fotomodell.

Efter att ha tagit en tur upp på vinden hittade Lindorff sina gamla modellbilder, som hon nu delar med sig av på Instagram. 

"Var uppe på vinden i dag och letade efter bilder och hittade den här - tagen på scen 1990. Jag var alltså 18 år gammal och vald till Fröken Sverige och tävlade i Miss Universum. Det är 28 år sedan! Vilka minnen. Så evinnerligt länge sedan."

Vidare skriver den folkkära programledaren:

"Men säga vad man vill, håret må se galet ut och jag ser ut som direkt hämtad från Dallas eller Falcon Crest - men klänningen är vacker! Jag minns att det var svårt gå i klackar, hade aldrig haft det innan, minns att det var nervöst och att jag svarade helt fel (eller rätt beroende på hur man ser det - det var inga perfekta ”Miss Sweden-svar" direkt)".

https://www.instagram.com/p/Bm1BfnLnNAN/?hl=sv&taken-by=linda_lindorff

Linda Lindorff: "Kände mig lite bortkommen"

Programledaren berättar att hon bar sitt "livs klänning" på Fröken Sverige-bilden och hon hintar om att bära den på årets "Kristallen"-gala - efter att ha piffat till den lite. 

Men det var inte bara bilder från Fröken Sverige-tiden som Linda Lindorff hittade på vinden. Hon hittade även bilder från sin första stora modefotografering.

"Den där lådan på vinden visade sig vara en riktig liten skattgömma med väldigt många gamla minnen." skriver hon till en bild från modelljobbet. 

Fotograferingen var för tidningen Damernas Värld och modegurun Martina Bonnier höll i det. Lindorff beskriver Bonnier som en av de coolaste personer hon hade träffat. 

"Roliga minnen. Minns allt att jag kände mig lite bortkommen även om jag hade roligt."

https://www.instagram.com/p/Bm2fibunxAq/?hl=sv&taken-by=linda_lindorff

Expressen har sökt Linda Lindorff. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.