Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Linda Lindorffs sorg efter tv-bondens kärlekskrasch

Per Solberg var en av bönderna som sökte kärleken i ”Bonde söker fru” 2018. Foto: STEFAN NILSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Under förra säsongen av ”Bonde söker fru” fann skogsbonden Per Solberg kärleken i Sofie Öhman. Men i förra veckan kom paret med beskedet att de valt at gå skilda vägar, ett besked som tog hårt på programledaren Linda Lindorff.

”Det var så laddat, innerligt och magiskt vackert. Nu är det slut och givetvis är det sorgligt.”, skriver hon på blogg. 

Skogsbonden Per Solberg, 33, från Vimmerby sökte kärleken i ”Bonde söker fru” på TV4 förra året. Han föll direkt för Sofie Öhman, 28, och strax efter jul flyttade paret ihop på hans gård i Vimmerby. Efter en tid som sambos har paret nu fattat beslutet att gå skilda vägar, något som de meddelat på sociala medier. 

”Jag och Per har tillsammans valt att separera. Den kärlek vi kände för varandra förvandlades till fin lojal vänskap när vi flyttade ihop och vi kom fram till beslutet att vi passar mycket bättre som vänner än som ett kärlekspar”, skrev Sofie Öhman på Instagram i förra veckan.

https://www.instagram.com/p/BwkjndMFTHe/

På sin blogg berättar nu programledaren Linda Lindorff om känslorna efter beskedet – som hon beskriver som sorgliga.

”Jag är så himla ledsen men jag tycker ändå beslutet är rätt.”, skriver hon.

Linda Lindorff minns inspelningarna med tv-bonden och deras första möte som blev starten på den gemensamma kärleksresan.  

”Jag minns hur han nästan lättade från stolen han satt i av ren iver. Brevet var så vackert och allt kändes så perfekt. När vi sedan ringde henne och Per hörde hennes röst var det som att se nån uppleva kärlek vid första ögonkastet – utan att ens ha sett henne. Sedan fortsatte det på samma känslosamma och självklara vis ända fram till slutvalet där Per och Sofie berättade det alla redan visste, att dom var kära i varandra. Det var så laddat, innerligt och magiskt vackert. Nu är det slut och givetvis är det sorgligt”, skriver hon på bloggen. 

Linda Lindorff överraskades av beskedet

Linda Lindorff berättar vidare om sina tankar kring programmet och hur relationen utvecklades till vänskap. För programledaren kom beskedet som en överraskning.

”Samtidigt är jag glad att ett par som verkligen alla trodde skulle hålla ihop för alltid, ändå vågar vara ärliga mot varandra och bryta upp när det inte känns rätt. Det var en förälskelse men känslorna svalnade och övergick till vänskap. Sånt händer. Jag vet att Per tycker det är jobbigt och så klart är besviken att det inte blev mer men vare sig han eller Sofie ångrar något och vill heller inte ha det ogjort. De fick uppleva passion och en otrolig kärlekshistoria och det är också en fin erfarenhet att bära med sig.”, skriver hon i bloggen. 

Programledaren är också aktuell med en ny säsong av ”Bonde söker fru” för fjortonde året i rad och hoppas på en sommar fylld av mycket kärlek.

– Jag har höga förhoppningar om att det kommer att bli mycket kärlek i år, har Linda Lindorff tidigare berättat om den nya säsongen.

Expressen har sökt Linda Lindorff.