Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Linda Lindorffs panik efter bonde-missen

Linda Lindorff är engagerad i sin roll som programledare för ”Bonde söker fru”. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Linda Lindorff. Foto: /IBL / /IBL

”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff skulle flyga ner till Ronneby för att dela ut kärleksbrev till hockeybonden Henrik.

Men när Lindorff insåg att hon hamnat på fel flygplats uppstod kaos.

”Jag springer till SAS biljettkassa och berättar med lätt panik i rösten att vi ju har en bonde som väntar på sitt livs kärlek och att jag bara måste ner och dela ut breven”, skriver hon i sin blogg.

Få programledare lägger ner själ och hjärta i sina tv-produktioner så som Linda Lindorff gör i ”Bonde söker fru” på TV4. 

Just nu spelas en ny säsong in och Lindorff reser runt i landet för att förmedla friarbrev till de kärlekstörstande bönderna.

I sin blogg berättar Linda Lindorff att det uppstod ”kaos och panik” under fredagsmorgonen. Hon tog en taxi till Arlanda för att flyga ner till Ronneby och där träffa hockeybonden Henrik.

 

LÄS MER: ”Bonde”-Stefan och Hanna har gjort slut 

 

Men vid incheckningen stod Linda Lindorff inte på passagerarlistan. Programledaren dubbelkollade sin biljett och insåg att hon var på fel flygplats - Arlanda i stället för Bromma.

”Bromma hinner jag ju så klart inte så jag springer till SAS biljettkassa. Jag berättar med lätt panik i rösten att vi ju har en bonde som väntar på sitt livs kärlek och att jag bara måste ner och dela ut breven”, skriver hon i sin blogg.

Lindorff: ”Var väldigt nervös”

Linda Lindorff höll andan och hoppades att kvinnan i biljettkassan skulle kunna hjäpa henne - och upplösningen fick ett lyckligt slut.

”Kvinnan i kassan ler förstående men säger att det börjar bli lite tight med tid… Jag är nu väldigt nervös. Hon ringer gaten, tittar på mig och säger sedan med ett stort leende: 'Det kommer en till och att hon kommer springandes'. Billigt blev det inte, och jag fick nästan hjärtsnörpen men… jag kom i väg!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/Bi6m8qFHUZe/?hl=sv&taken-by=linda_lindorff

 

LÄS MER: Leonora Wilhelmsson dejtar igen 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!