Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om Linda Lindorffs mystiska skada

Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG/IBL BILDBYRÅ
Skärmdump från Linda Lindorffs Instagram. Foto: Skärmdump från Linda Lindorffs Instagram.

Programledaren Linda Lindorff hade ett stort sår på axeln – som tv-tittarna kunde se i gårdagens avsnitt av "Bonde söker fru".

Nu berättar TV4-profilen om skadan – som hon fått under en tv-inspelning.

"Detta hände i en annan, lite våldsammare tv-produktion, och har läkt fint nu. Ja förutom två ärr som jag bär med som minnen", skriver hon på Instagram.

I programmet "Bonde söker fru" kunde tv-publiken se ett stort sår på programledaren Linda Lindorffs axeln. Efter att många har undrat om skadan berättar nu Lindorff själv.

"Väldigt många har hört av sig om min “mystiska” skada i gårdagens Bonde söker fru så jag ska självklart berätta. Jag tänkte först att jag skulle försöka dölja skadan lite genom att lägga över håret så ingen skulle märka det…", berättar hon på Instagram.

sin blogg berättar hon vidare om skadan:

"Man kan väl säga att valet av topp då inte var det bästa… Samtidigt är det ju inte så farligt att ni ser det här såret. Ni vet ju vid det är laget att jag är klantig, envis och väldigt ivrig och därför har en tendens att göra mig illa. Andra axeln ser för övrigt likadan ut", berättar hon.

https://www.instagram.com/p/BbRUnHUndPO/?taken-by=linda_lindorff

LÄS MER: Linda Lindorffs otäcka olycka på fortet

Skadades under tv-inspelning

Såren på axlarna fick Linda Lindorff under sin medverkan av "Fångarna på fortet" tidigare i år.

Programledaren tävlade tillsammans med Stefan Hildingsson och Sebastian Davidsson mot Rickard Sjöberg, Tova Helgesson och Renaida Braun.

Och det var under en av programmets sista utmaningar som olyckan var framme. Linda Lindorff klättrade med hjälp av två spända rep uppför hela muren på Fort Boyard – och hon berättade tidigare att hon "skar sönder båda armhålorna".

"Det som hände var att jag klämde åt repen i armhålorna medan jag klättrade för att det skulle gå fortare och då skavde repen helt enkelt hål på huden.", berättar hon i bloggen och fortsätter: 

"Nu har det så klart läkt men jag misskötte såren tyvärr genom att inte ha plåster i solgen och pilla lite… så jag har nu två små ärr, ett på vardera axel – men jag får se det som minnen från en väldigt kul dag på Fortet."

 

LÄS MER: De värsta skadorna i "Fångarna på fortet" genom tiderna

 

 

https://www.instagram.com/p/BbQ7xh5n03_/?taken-by=linda_lindorff

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.