Lindorffs kärleksförklaring till maken på semestern

Linda Lindorff.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Här med maken Jacob Lindorff.
Foto: EXPRESSEN

Linda Lindorff med familj befinner sig på idyllisk, svensk semester.

Nu passar hon på att dela med sig av kärleken till sin make Jacob Lindorff. 

”Älskar så mycket den här mannen”, skriver Lindorff på Instagram. 

Den som gluttar in på Linda Lindorffs Instagram kan följa en härlig semester med familjen: Bad i solen, tennisspelande och härliga middagar i Lappland. Just nu har hon lagt kärleksletandet åt bönderna i TV4 åt sidan för att i stället ägna sig åt sin egen kärlek – maken Jacob Lindorff.

Programledaren har tidigare berättat att de har varit gifta i över tio år och att hon direkt visste att hon ville skaffa barn med honom.

– Det kom instinktivt till mig att ”jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Jag jobbar ju med ”Bonde söker fru” där man pratar mycket om kärlek. Jag tror absolut att man kan träffa många människor i sitt liv som man kan fungera med, men har man varit med om den där kemin och känt hur den känns så vet man att det är skillnad mellan någon man för all del tycker om och älskar eller den som man känner är den enda rätta. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob, har Linda Lindorff tidigare sagt till Expressen.

Nu har de tre barn ihop och kärleken klingar fortfarande stark. Från semestern delar Linda Lindorff med sig av en bild på sig själv och maken där de tittar kärleksfullt på varandra.

 ”Älskar så mycket den här mannen. Min Jacob”, skriver hon till bilden. 

https://www.instagram.com/p/CRTDFmRtBJq/?utm_source=ig_web_copy_link
Bonden Pelles hjärtesorg efter uppbrottet – därför tog det slut

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.