Linda Lindorff visar bilden efter skadan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMLinda Lindorff visar bilden efter skadan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Linda Lindorff visar bilden efter skadan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLALinda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLAFoto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
 Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLAFoto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
 Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

Linda Lindorff sparkad av häst – visar skräckbilden

Publicerad

Linda Lindorff blev trampad på av en häst, och kördes snabbt till akuten.

Nu visar TV4-programledaren upp skräckskadan efter olyckan.
"Så här ser foten ut idag" skriver Linda Lindorff till en bild på Instagram.

TV4-programledaren Linda Lindorff, 45, råkade ut för en hästolycka, och blev trampad på foten av en häst. Programledaren tvingades åka direkt till sjukhus för att träffa läkare.

Linda Lindorff blev inte gipsad, men nu vill hon att foten ska läka så snabbt som möjligt.

Nu visar Linda Lindorff upp hur foten ser ut nu - med en skräckbild på Instagram.

Lindorff visar båda sina nakna fötter bredvid varandra. Den ena ser ut som vanligt, medan den andra är större, svullen och blå.

Programledaren kan inte gå utan kryckor.

"Bonde söker fru"-programledaren skriver att hon vill ha tips om hur hon ska ta hand om sin skadade fot.

"Så här ser foten ut idag - några tips? Kan jag gå på foten även om det gör ont? Hur får jag ner svullnaden? Det är vristen som är mest svullen" skriver Linda Lindorff på Instagram.

 

LÄS MER: Lindorff sparkad av häst – förd till akuten

 

Linda Lindorff får tips för att ta hand om skadade foten

 

LÄS MER: Linda avslöjar böndernas orgier

 

Linda Lindorff blir överöst av tips från sina följare på hur hon ska få foten att må bra igen.

"Högläge hjälper endast direkt efter skadan. Detsamma gäller att linda. Man kan linda foten för att inte trampa snett igen så det blir en ny blödning. Men efter några dagar så bör du använda foten så mycket som möjligt för att få bort blodsamlingen i foten. Du kan också spola foten i varmt vatten för att sedan doppa den i kallt vatten. Detta gör att svullnaden sjunker." tipsar en person programledaren.

"Använd kryckorna som du fått! Högläge och vila! Rör på foten! Knip med tårna!" skriver en annan till Linda Lindorff.

 

https://www.instagram.com/p/BaI0K9FnVIM/?taken-by=linda_lindorff
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag