Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Linda Lindorff om barnen, bönderna och framtiden

Linda Lindorff har ett nytt program på gång. Foto: Martina Huber
Linda Lindorff har uppnått allt det hon drömde om som som tonåring.
För Expressen berättar programledaren om framtiden för "Bonde söker fru", kommande tv-projekt och hur döttrarna fått henne att lugna ner sig och sluta ta risker.
- Det vore ju inte så kul om mina barn skulle få växa upp utan sina föräldrar, säger Linda.

FAKTA

NAMN: Linda Lindorff (tidigare Isacsson).
ÅLDER: 38.
FAMILJ: Maken Jacob och döttrarna Lykke och Wilhelmina. BOR: Lidingö, Stockholm.
KARRIÄR: Utsågs till Fröken Sverige 1990. Gjorde sina första tv-insatser som väderpresentatör i TV3 i slutet av 1990-talet innan hon gick vidare till TV4 där hon lett flera framgångsrika program.
PROGRAM I URVAL: "Bonde söker fru", "Djur i fara", "Farmen", "Robinson 2009", "När och fjärran", "Farligt möte".

GUIDE TILL KVÄLLENS PROGRAM


Johan Ivarsson, 25 år, Billinge, får i kvällens program resa till Bordeaux med sin Amanda Skoglund, för att promenera bland gamla hus och vackra gator.

Ann-Katrin Andersson, 39 år, Stehag, åker i kvällens program ut på Hurtigrutten med sitt val Per-Johan Ivansson, för att se Norges vackra berg och fjordar.

Jonas Andersson, 42 år, Öland, åker i kväll med Sara Almén till spanska solkusten för att njuta av värmen, Medelhavet, spansk mat och eldig musik.

Tomas Samuelsson, 35 år, Nykil, reser i kväll till Prag med sin killkompis då ingen av tjejerna i programmet ville resa med honom, efter det strul som varit.

Den 15 april 1990 står 18-åriga Linda Isacsson på scenen i Shubert Theatre i Los Angeles som representant för Sverige i den 39:e Miss universum-tävlingen. När domarna frågar Linda vad hon vill göra i sitt liv svarar hon:
- Jag vill resa jorden runt och fotografera människor och djur. Jag vill också ge människor goda råd om relationer.
Drygt 20 år senare heter hon Linda Lindorff och har, som programledare för "Bonde söker fru"? "Robinson", "Farmen" och "Djur i fara", uppnått allt det där. Hon har också hunnit skaffa familj. På kort tid har hon gift sig med sin Jacob och blivit mamma till döttrarna Lykke och Wilhelmina. Deras tillkomst har fått den eviga optimisten Linda att börja tänka till.
- Ett program som "Farligt möte" hade jag inte gjort i dag, jag hade inte rört vid en giftkobra eller stått 15 meter från ett lejon. Man blir ju rädd av sig, nu reagerar jag om flygplanet jag åker i skakar till. Det hade jag aldrig gjort förut.
Ja, det blir ju så när man inte bara har sig själv att tänka på.
- Precis. Det vore ju inte så kul om mina barn skulle få växa upp utan sina föräldrar.
Hur har du annars förändrats sedan du fick barn?
- Jag är äldsta barnet och van vid uppmärksamhet och att bli bortskämd. Jag har länge trott att livet bara handlar om mig.
Hur ser det ut nu?
- Nu är det viktigaste att göra barnen glada och lyckliga.
I kväll sänds det sista ordinarie avsnittet av säsongens "Bonde söker fru" - utan tvekan det program som Linda brunnit mest för i sin karriär.

"Kärleken kommer att knacka på"

Hur skulle du sammanfatta höstens säsong?
- Känslosam, på gott och ont. Det har varit en jättebra säsong men jobbigt att Tomas fått vara ledsen, jag vill att alla ska vara lyckliga men å andra sidan är det så här det är när det handlar om riktiga känslor. Men jag tror att kärleken snart kommer att knacka på Tomas dörr.
Blir det fler säsonger av "Bonde söker fru"?
- Det har inte kommit något officiellt beslut men jag kan lova till 100 procent att det åtminstone kommer att sändas ett par år till.
Förutom "Bonde söker fru" är Linda hemlighetsfull om framtiden. Hon avslöjar dock att hon lagt fram en ny programidé för TV4.
- Den har också med känslor att göra, mer kan jag inte säga för inget är bestämt.
I höst gjorde du galadebut när du ledde direktsända "Kristallen". Det känns som att du kommer att få många sådana erbjudanden framöver.
- Jag har fått sådana erbjudanden i flera år men inte känt att jag haft där att göra, att andra kan göra det bättre. Men det var kul och det gick så pass bra att det nog kommer bli mer sånt.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!