Linda gör slut - igen

Publicerad
Uppdaterad
Två kraschade förhållanden på kort tid.
För några dagar sedan var Linda Rosing, 31, nyförälskad i pokerspelaren Mikael Westerlund, 38, efter att ha lämnat Fadde Darwich, 39.
Nu har hon gjort slut med Mikael också.
- Jag behöver vara singel, säger hon.
Fadde Darwich och Linda. Mikael Westerlund och Linda. Linda Rosing ska nu försöka att hitta en bostad åt sig och sin son. Under tiden bor hon på hotell och hos vänner. - Jag måste få vara för mig själv ett tag. Han blev klart ledsen, men jag tror att han förstår mig, säger hon. Mikael Westerlund hade sedan ett år tillbaka ett förhållande med en kvinna, men avslutade det när han träffade Linda. Han berättar att han kände att det pirrade i magen. - Men jag kan inte säga att jag är ledsen över att det har tagit slut med Linda. Jag är inte säker på att vi är rätt för varandra. Det är bättre att det tar slut snabbt än efter ett tag, säger han. Mikael Westerlund menar dock att de har haft fina veckor tillsammans. Nu får han se om de kommer att fullfölja sin pokerturné tillsammans. - Vi har haft möte om det, jag vet inte vad som kommer hända.

Diskuterat förhållandet

Paret hade i går meningsskiljaktigheter om en sak och började då att diskutera sitt förhållande. - Jag har inte de känslorna för Linda som jag hade förut. - Det är inte så att jag önskar att vi vore tillsammans, säger Mikael Westerlund.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag