LInda Bengtzing Foto: Pelle T NilssonLInda Bengtzing Foto: Pelle T Nilsson
LInda Bengtzing Foto: Pelle T Nilsson
Linda Bengtzing Foto: Sven LindwallLinda Bengtzing Foto: Sven Lindwall
Linda Bengtzing Foto: Sven Lindwall

Linda Bengtzings fräcka sexskämt

Publicerad

Linda Bengtzings inlägg om kåtbocken får alla att skratta.

Här är sångerskans fräcka sexskämt.

Det är på sin officiella Facebook-sida som Linda Bengtzing drar till med ett sexskämt.

"Bocken fick kåtslag – fick plåstra om honom", står det i bilden som sångerskan delat med sig av. Inlägget innehåller också en gråtskrattande smiley.

 

LÄS MER: Linda Bengtzings djärva avslöjande

 

Och det är många som skrattar åt Linda Bengtzings skämt. Bland kommentarerna fortsätter också folk att skämta om den stackars kåtbocken.

"Vem tände han till på månne?", skriver en person.

"Plåster på fel horn?", skriver en annan person.

Även på Instagram har Linda Bengtzing delat med sig av bilden på kåtbocken.

"Vad snäll du är mot bocken, men hjälper det verkligen att plåstra om honom på hornen?", kommenterar en person.

"Hahaha... Tur att han ska kyla ner sig ett år nu då", skriver en annan.

Linda Bengtzing tävlade i Melodifestivalen

Förra året deltog Linda Bengtzing i Melodifestivalen med låten "Killer girl". I samband med det berättade sångerskan att hon riskerade en troschock i direktsändning.

 

LÄS MER: Linda Bengtzings tunga start på dagen

 

 

 

Sångerskans låt väckte även den stor uppmärksamhet. Anledningen var låtens vågade text – med rader om att "tämja" män och dubbeltydiga texter om "smisk".

"Killer girl" rönte dock inte några större framgångar utan hamnade på den sjunde och sista platsen i deltävlingen i Gävle.

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag