Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linda Bengtzings oväntade besked – efter mystiska sjukdomen

Linda Bengtzing har lidit av en envis sjukdom de senaste månaderna.Foto: SVEN LINDWALL
Linda Bengtzing har varit med i Melodifestivalen sex gånger.Foto: OLLE SPORRONG
Linda Bengtzing.Foto: SVEN LINDWALL

Linda Bengtzing har tävlat i Melodifestivalen sex gånger, men hungrar fortfarande efter mer.

Nu avslöjar hon sin plan att ställa upp i Melodifestivalen igen – efter hennes långa sjukdomsperiod.

”När den rätta och grymmaste låten trillar in så är jag på och jag ska nog aktivt leta efter den snart” ger Linda Bengtzing som besked på Instagram Story.

Under en period var Linda Bengtzing, 45, ett självklart ansikte i Melodifestivalen, men nu har det gått flera år sedan artisten var med senast.

Men årets omgång av musiktävlingen verkar ha gett henne nytt sug i schlagertarmen. På si Instagram Story ger Bengtzing nämligen beskedet att hon vill vara med i tävlingen snart igen, skriver Hänt.

När en följare frågar när Linda Bengtzing skulle kunna vara med i Melodifestivalen igen, svarar artisten:

”Varje år, om du frågar mig men jag tror att för oss veteraner är låten allt! Så när den rätta och grymmaste låten trillar in så är jag på och jag ska nog aktivt leta efter den snart!”

Artisten verkade också engagerad i lördagens deltävling, där hon hejade intensivt på dansbandet Arvingarna, som lyckades ta sig till andra chansen.

Linda Bengtzing drabbad av jobbig sjukdom

Linda Bengtzing har de senaste månaderna haft problem med en seglivad sjukdom, som gjort att hon tvingats ställa in spelningar och uppsöka läkare. På sin Instagram har artisten beklagat sig över sitt mående, och på alla hjärtans dag skrev hon ett ärligt inlägg om hur hon fortsätter drabbas av olika sjukdomar.

”På sistone har den där kroppen jag varit så stolt över svikit mig. Jag får virus på virus och har inte varit frisk en dag sedan oktober förra året. Att inte veta från dag till dag vart viruset satt sig när man vaknar är stressnivå hög” skrev Linda Bengtzing till en avklädd bild på sig själv.

I samma Instagram-inlägg avslöjade artisten också att hon har sökt hjälp för att må bättre igen.

Expressen har sökt Linda Bengtzing.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.