Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linda, 40, är Per Holknekts nya kärlek

Per Holknekt. Foto: Stefan Lindblom / STELLAPICTURES
Per Holknekt. Foto: Alexander Donka / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN

Per Holknekt, 56 har förlovat sig med kärleken Linda Sjöström, 40.

På Instagram berättar Odd Molly-grundaren om sin lycka.

"Ingen har någonsin fått mig att känna mig så vacker", skriver han.

Det är på Instagram som Per Holknekt delar med sig av bilderna på sina och Linda Sjöströms förlovningsringar, vilket Hänt var först med att rapportera om.

"Älskade Linda sa ja", skriver Per Holknekt till bilden.

I kommentarsfältet berättar Odd Molly-grundaren att han och Linda Sjöström, som just nu befinner sig på kärleksresa i Spanien, träffades i början av 2016.

"Vi har mötts sedan början på året. Inte träffats, utan mötts. På riktigt. Och ingen har någonsin fått mig att känna mig så vacker, viktig och fantastisk såsom du gör. För mig är det, och du, det största av allt", skriver Per Holknekt på Instagram.

 

LÄS MER: Per Holknekt har träffat kärleken igen

 

I sin kommentar på Instagram berättar Odd Molly-grundaren också om hur han friade till kärleken – och om hur hon sa ja.

"Jag fann mig plötsligt utan alternativ. Chanslös. Så jag frågade den oundvikliga frågan, efter en nervös månad, med ringar i hand: 'Vill du gifta dig med mig?' Du sa: 'Ja Per, det vill jag'", skriver Per Holknekt i inlägget och fortsätter:

"Älskade du, allt börjar nu. Allt förr var vägen hit. Jag är en mycket lycklig man".

På Facebook har Linda Sjöström ändrat sin relationsstatus till "förlovad med Per Holknekt".

Per Holknekt: "Är dödskär"

Per Holknekt vill inte kommentera förlovningen vidare, men i början av september i år berättade han för Expressen att han hade en ny kärlek i sitt liv. I intervjun kallade han kärleken för "sin flickvän" och uppgav att han var väldigt kär.

– Jag är dödskär. Hon är fantastisk och har full förståelse för min dryckesproblematik. Hon tar hänsyn, visar respekt det är jättebra. Vi flyger under radarn, har inget behov av att vara med på samma fotografier. Hon älskar mig som jag är, tycker att jag är fantastisk, sa han då och fortsatte:

– Hon är bra med mig. Inte den sorts kvinna jag är van vid att vara med. Sjukt cool, och snygg som ingen annan. Så jävla snygg att jag fan dör. I mina ögon är hon det vackraste som finns.

 

LÄS MER: Holknekt och Philipsson har sålt lyxhuset

 

Var tidigare gift med Lena Philipsson

På Instagram gratuleras Holknekt nu till kärleken av flera av sina kända vänner.

Bland annat har golfproffset Jesper Parnevik skriver tre hjärtan till Per Holknekt medan hans fru Mia Parnevik har utvecklat sin grattishälsning något mer.

"Love", skriver hon i kommentarsfältet och lägger till en hjärt-emoji efteråt.

Per Holknekt var tidigare gift med Lena Philipsson.