Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lina Hedlunds val för att rädda relationen

Nassim Al Fakirs tårar efter Lina Hedlunds kärleksförklaring.
Lina Hedlund är högaktuell som programledare för Melodifestivalen nästa år.Foto: TV4
För ToppHälsa berättar hon och sambon Nassim Al Fakir om det kommande bröllopet och om hur terapin räddar kärleken.Foto: OLLE SPORRONG
”Det är vår skyldighet att försöka få det här att funka”, säger sångerskanFoto: ALEX LJUNGDAHL
Lina Hedlund är med i senaste numret av ToppHälsa.Foto: ToppHälsa

Lina Hedlund är högaktuell som programledare för Melodifestivalen nästa år.

För ToppHälsa berättar hon och sambon Nassim Al Fakir om det kommande bröllopet och om hur terapin räddar kärleken.

– Det är vår skyldighet att försöka få det här att funka, säger sångerskan 

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har varit ett par i över tio år. Och faktum är att de var tillsammans en kort period även innan dess.

– Första gången vi träffades var i Bollnäs. Vi pluggade där båda två - jag gick på musikgymnasiet, Nassim på musikfolkhögskola. Vi hängde i samma gäng och hade en fling i en månad eller två, berättar Lina Hedlund i nya numret av ToppHälsa.

Men romansen rann ut i sanden, hon flyttade till Göteborg, Nassim till Stockholm. Efter tio år sa det dock klick igen. De träffades i samband med en radiointervju Alcazar skulle göra. Och på den vägen är det. De är sambor och har två barn tillsammans.

Gått i terapi för att rädda förhållandet

Paret berättar att de i perioder gått i terapi för att underhålla och hjälpa förhållandet. På frågan vad de lärt sig i terapin svarar Lina Hedlund:

– Att lyssna på varandra. Och att inte kriga. Vår terapeut sa: ”Ni krigar med varandra och ni vill båda vinna, men vad är ni osams om egentligen?” Jag tänkte: Vad då, jag behöver inte vinna!” Men efter några sessioner förstod jag precis vad han menade.

Nassim Al Fakir fyller i:

– Jag har en mening jag återkommer till: Lyssnar vi på varandra eller turas vi bara om att prata? Vi försöker verkligen jobba med vår relation - och med oss själva. men ibland blir vi osams ändå, senast i förra veckan fräste Lina till mig: ”Jaha, det kanske är dags att gå i väg och köra en terapisväng igen!”

Nassims spektakulära frieri

Framåt finns även ett bröllop på gång. Nassim friade ju spektakulärt till Lina under Sweden International Horse Show. Han kom in på en gladiatorvagn, utklädd till legionär. Föll på knä och ställde frågan.

– Jag hade funderat i flera år på hur jag skulle fria. Vi har en tydlig idé om hur vårt bröllop ska vara. Vi måste bara hitta tid att planera.

”Vi har samma vision”:

Nassim al Fakir och Lina Hedlund avslöjar detaljerna om kommande bröllopet.