Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lily-Rose Depps liv – med kända föräldrarna

Lily-Rose Depp vill visa att hon skapat sin karriär själv, inte på grund av sitt välkända efternamn.
Foto: E-PRESS / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Modellen vill inte hamna i sina föräldrars, Johnny Depp och Vanessa Paradis, skuggor.
Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES
Modellen Lily-Rose Depp, 19, säger att det inte är lätt att göra en egen karriär som kändisbarn.
Foto: NASSER BERZANE / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS
Hon berättar att hon fick jobbet för märket Chanel genom att hon träffade Chanel-designern Karl Lagerfeld när hon följde med sin mamma på klädprovning.
Foto: THIBAULT CAMUS / AP TT NYHETSBYRÅN

Lily-Rose Depp vill inte hamna i skuggan av sina kända föräldrar, Johnny Depp och Vanessa Paradis.

Modellen säger att hon inte är framgångsrik på grund av sitt namn.

– Om du inte är rätt för något så kommer de inte anställa dig bara för att ditt namn ser bra ut i tidningen, säger Lily-Rose Depp till Australienska Vogue.

Modellen Lily-Rose Depp, 19, säger att det inte är lätt att göra en egen karriär som kändisbarn. Istället för att bli tagen på allvar har hon hamnat i skuggan av sina föräldrar, skådespelaren Johnny Depp, 55, och sångerskan Vanessa Paradis, 46, berättar hon för Australienska Vogue.

Med en modellkarriär som tycks gå spikrakt uppåt, flera skådespelarroller och ett kontrakt med märket Chanel ser den unga modellen Lily-Rose Depps karriär ut att gå på räls. Något hon säger till Vogue att hon inte upplever att det har gjort.

– Jag har alltid känt att jag måste jobba dubbelt så mycket för att visa att jag inte bara är där jag är för att det är lätt för mig, säger Lily-Rose Depp enligt till Vogue.

Anställs inte för sitt namn

Lily-Rose Depp förstår att det är lätt att anta att hon får jobb bara hon går utanför dörren med sitt välkända namn, men att det är en tanke hon alltid avvisar.

– Jag känner att du är inte ditt namn. Om du inte är rätt för något så kommer de inte anställa dig bara för att ditt namn ser bra ut i tidningen, förklarar Lily-Rose Depp.

Ansiktet utåt för Chanel

Hon berättar att hon fick jobbet för märket Chanel genom att hon träffade Chanel-designern Karl Lagerfeld när hon följde med sin mamma på klädprovning. Redan som ung fick hon höra historier om Lagerfeld och Chanel-huset av sin mamma, som jobbade för designern. Något som gjort att hon haft en växande respekt för den kända designern under uppväxten.

– Jag har alltid beundrat honom och Chanel-huset, säger Lily-Rose Depp till Vogue.

Och nog verkar det som att känslan var ömsesidig för när parfymen "Chanel No 5 L’eau" släpptes 2016 sågs Lily-Rose Depp som ansiktet utåt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.