Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lily James hälsoknep under coronapandemin

Se Niclas Wahlgrens fem bästa träningstips.
Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Mamma Mia: Here we go again”-stjärnan Lily James har kämpat för att hålla måendet på topp under coronavirusets framfart.

Nu delar skådespelerskan med sig av sina bästa träningstips, för att må så bra som möjligt.

– Utan den normala strukturen med ett arbetsliv behövde jag skapa mitt eget schema för att hålla mig motiverad, säger hon till Shape Magazine.

Skådespelerskan Lily James, 31, liv ställdes på ända i samband med coronautbrottet världen över. När jobben ställdes in och hon blev fast i sitt hem märkte hon snabbt att det var svårt att hålla rutiner.

Hennes hjälp blev träningen.

– Utan den normala strukturen med ett arbetsliv behövde jag skapa mitt eget schema för att hålla mig motiverad, säger hon till Shape Magazine.

Att hon tränar regelbundet gör att hon också får det lättare att inte frossa i mat och alkohol under karantänen.

– Jag har upptäckt att det viktigaste är att jag startar mina dagar med träning. När jag tränar regelbundet, så känner jag genast av fördelarna. Det är härligt att känna sig stärkt av det, och det är en dominoeffekt. Det blir naturligt att jag äter bättre och slutar dricka så mycket vin, säger Lily James i Shape Magazine.

Den senaste tiden har hon också kunnat komma ut igen med sin cykel.

– Jag har också börjat cykla igen. Jag cyklade överallt när jag bodde i London, tills jag fick min cykel stulen. Nyligen fick jag tillbaka min cykel och det har varit en riktig gåva, säger Lily James.

Stor folksamling på universitet i USA mitt i pandemin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.