Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lily Allen: "Inte något du kommer över"

Lily Allen förlorade sitt barn i sjätte månaden. Nu, flera år senare, berättar hon för första gången om händelsen. Foto: Eric Ryan
"Jag höll mitt barn och det var riktigt fruktansvärt och smärtsamt - en av de svåraste saker som kan hända en människa", säger hon till The Sun. Foto: Stuart Wilson
Lily Allen gifte sig med Sam Cooper 2011, då hon var gravid med dottern Ethel, 2. I dag har de även dottern Marnie, 1, tillsammans.

Lily Allen var sex månader gravid när hon förlorade sitt barn.

Nu berättar Allen för första gången om den svåra händelsen.

- Det är inte något som du kommer över. Jag höll mitt barn och det var riktigt fruktansvärt och smärtsamt - en av de svåraste saker som kan hända en människa, berättar hon till The Sun.

Lily Allen var sex månader gravid när hon i november 2010 förlorade sitt barn.

I en intervju med The Sun berättar nu Lily Allen för första gången om den fruktansvärda händelsen.

- Det är inte något som du kommer över. Jag höll mitt barn och det var riktigt fruktansvärt och smärtsamt - en av de svåraste saker som kan hända en människa, berättar hon.

Allen opererades och berättar att hon då struntade i om hon skulle ha dött av den blodförgiftning som hon drabbades av.

- Jag dog nästan. Jag var alldeles förlamad och jag brydde mig inte. Jag hade just förlorat min bebis, säger hon i intervjun.

Vid sin sida hade hon maken Sam Cooper och tillsammans tog de sig igenom den svåra och krävande tiden. Och enligt popstjärnan förde händelsen makarna närmre varandra. I december samma år förlovade de sig och gifte sig året därpå när Lily väntade äldsta dottern Ethel, 2. I dag har de även dottern Marnie, 1, tillsammans.

Vill hjälpa andra

Lily Allen har tidigare valt att inte prata om händelsen, men hoppas nu att hon kan vara ett stöd för andra genom att dela med sig av sin historia.

Hon berättar att hon tänker på barnet varje dag och att familjen har en sten med hans namn i trädgården.

- Jag tänker på honom som en del av min äldsta. Om han inte hade dött så skulle det inte varit fysiskt möjligt för vår äldsta att leva eftersom jag blev gravid så snabbt efteråt, berättar hon.

Sångerskan, som är dotter till skådespelaren Keith Allen och filmproducenten Alison Owen har även tidigare drabbats av ett missfall, då tillsammans med Chemical Brother-medlemmen Ed Simmons 2008.

Planerade fettsugning

Som mamma till två små döttrar försöker hon nu kombinera sin artistkarriär med familjelivet och hon är mån om att inte upprepa sina föräldrars misstag.

- Jag vill att mina barn ska ha en perfekt barndom. Till skillnad från min, säger hon i intervjun.

Men hon har även känt av pressen som finns i musikbranschen. Bland annat var hon på väg att skönhetsoperera magen efter att Ethel hade fötts. Men bara några dagar efter mötet med kirurgen upptäckte Lily att hon var gravid igen med Marnie och avbokade tiden.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!