Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lill-Babs tröstar Tommy efter orden i sändning

Tommy Nilsson skämtar om relationerna med exen – inför Barbro "Lill-Babs" Svensson. 

Sedan berättar han om svårigheterna att få ihop familjekonstellationerna, och stöttas av sin före detta svärmor Lill-Babs som bjuder in honom över jul. 

– Kommer du hem till mig då? frågar Lill-Babs. 

Kalle Moraeus firar jul i ett specialavsnitt av SVT-serien "Moraeus med mera". 

Spelmannen bjuder bland annat in artisterna Tommy Nilsson, Barbro "Lill-Babs" Svensson och Ann-Louise Hanson för att julmysa i rutan. 

Då artisterna sitter och pratar i soffan berättar Tommy Nilsson om svårigheterna att hinna fira jul med hela familjen.

Berättar om julsvårigheterna

Tommy Nilsson har nyligen förlovat sig med kärleken Linda Olsson, och paret har sonen Tim tillsammans. Innan dess fick han två barn med exfrun Malin Berghagen. Dessutom har han två vuxna barn från ett tidigare förhållande. 

 

LÄS MER: Tommy Nilsson ska gifta sig med kärleken

 

– Vi har räknat ut, min fästmö Linda och jag, att om vi skulle fira jul hos alla i rad, då blir det ungefär var åttonde jul som man träffas, med alla barn hit och dit. Svärmor här, svärmor där. Var åttonde jul ungefär, då är vi ihop. 

Lill-Babs, som var Tommy Nilssons svärmor under hans 15-åriga äktenskap med hennes dotter Malin Berghagen, passar på att bjuda in Tommy Nilsson att fira jul hemma hos henne. 

– Kommer du hem till mig då? frågar hon. 

Skilde sig från Malin Berghagen

Det var 2007 som Tommy Nilsson och Malin Berghagen skilde sig. Tommy Nilsson har berättat att hans alkoholproblem bidrog till uppbrottet. Numera är han nykter.

I en intervju med Hemmets Journal förra året berättade han om sitt första möte hos föreningen Anonyma Alkoholister. 

– Min rädsla försvann när jag ställde mig upp och sa att jag heter Tommy och är alkoholist, sade han till Hemmets Journal.

Viktigt med jul hemma 

Tommy Nilsson berättar i "Moraeus med mera" att det känns allt viktigare för honom att fira jul hemma. 

– Det kanske är olika viktigt vid olika tidpunkter i livet, var man firar jul. Det fanns en tid runt 25 då man var uppe i sin karriär, och då kanske det inte spelar så stor roll att man inte var hemma. Men som barn vill man vara hos sina föräldrar förstås. Sedan blir man ju äldre och då vill man att barnen ska komma hem. 

 

LÄS MER: Lill-Babs okända skönhetsingrepp