Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: / Stella PicturesFoto: / Stella Pictures
 Foto: / Stella Pictures
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Lill-Babs möte med Berghagens nya kille

Publicerad

Malin Berghagen och nya pojkvännen firar jul tillsammans med Malins familj.

Nu väljer Berghagen att berätta om sin nya kärlek och firandet. 

– Vi presenterades för varandra av hans svenske vän och jag fastnade för hans ärlighet, säger Berghagen till Hänt. 

Malin Berghagen 51, och hennes nya pojkvän Pablo Dizzimanzi, 40, väljer att fira jul ihop i Sverige. Nu berättar hon för Hänt om deras kärlek och hur deras kärlek uppstod. 

– Vi presenterades för varandra av hans svenske vän och jag fastnade för hans ärlighet, säger Berghagen till Hänt. 

Turturduvorna har varit ihop så pass länge att ett julfirande med Berghagens hela familj i Järvsö står på sin plats. 

– Jag längtar väldigt mycket hem till barnen och min familj och mina vänner. Lite svensk ordning och reda är inte helt fel. Och Pablo följer med hem till Sverige i jul så då får vi se hur argentinaren klarar av snön. Om det nu blir någon, säger hon. 

Berghagen tror på en ljus framtiden med pojkvännen

Trots julfirandet ihop tänker Malin Berghagen aktivt på att låta förhållandet stanna kvar i nuet. 

– Jag har varit gift tidigare och har inget behov av att hitta en ny ”mannen i mitt liv” och gifta mig eller bli sambo igen på en gång. Vi gör bara allt det roliga tillsammans. Reser, äter ute, åker med motorcykeln till någon solnedgång eller hänger på stranden en söndag, säger Malin. 

Samtidigt tror Berghagen att ett eventuellt giftermål i framtiden inte är allt för lång ifrån sanningen. 

– När man bestämmer sig för att fira jul ihop i Järvsö med hela familjen vågar man nog tro mer på förhållandet, eller vad tror ni?

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag