Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liam Payne slutar dricka alkohol – efter varningarna

I somras var det tio år sedan One Direction bildades.
Liam Payne har varit nykter i över en månad efter att ha varnats om vilka konsekvenser det kan få för sonen Bear.
Foto: BERETTA/SIMS/REX/SHUTTERSTOCK / BERETTA/SIMS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
One direction-medlemmarna Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik och Harry Styles.
Foto: AO IMAGES, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Liam Payne har tidigare berättat att tiden i pojkbandet ”One direction” kantades av alkoholproblematik och att han tvingades söka hjälp för sitt missbruk. 

– Jag gick igenom en period med bandet då jag drack väldigt mycket. Jag var full varje dag och jag såg inte vad som stirrade tillbaka på mig i spegeln, sa Liam Payne i podcasten ”Table Manners with Jessie Ware” förra året. 

Nu har stjärnan, som i dag har en egen solokarriär, beslutat sig för att sluta med alkoholen. En uppgiftslämnare till The sun säger att Payne varit alkoholfri i över en månad, efter att ha varnats om att konsekvensen kan bli att han inte får se sin son Bear, 3, växa upp. 

– Det var en tuff varning, förmodligen överdriven, men det fick honom att tänka om eftersom han är en hängiven pappa, säger uppgiftslämnaren till tidningen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.