Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Levine om tuffa tiden: "Jag var deprimerad"

I dag är han världsstjärna och förlovad med en supermodell, men tonåren var tuffa för Adam Levine.
Foto: Koi Sojer, Pacificcoastnews.Com

Han är sångare i ett av världens största band och förlovad med en fotomodell. Men uppväxten var ingen dans på rosor.

- Jag hade svår akne och var deprimerad, berättar Adam Levine, sångare i Maroon 5.

Livet leker för Adam Levine, 34. Inte nog med att han är sångare i rockbandet Maroon 5, förra veckan förlovade han sig med underklädesmodellen Behati Prinsloo, 24. Men nu berättar rockstjärnan om den tuffa tonårstiden.

- Jag hade svår akne och spenderade mycket tid ensam på mitt rum. Jag var deprimerad och olycklig. Skoltiden är ju svår nog, men alla tittade på mig i korridorerna. Det var en liten skola där alla kände alla och ingen hade så mycket akne som jag, berättar sångaren för Access Hollywood.

Osäker på sitt yttre

Trots att Levine blivit utsedd av tidningen Glamour till världens sexigaste sångare två år i rad, berättar han att han fortfarande är osäker på sitt yttre.

- Jag är inte gjord av stål och ibland känner jag mig väldigt osäker när det gäller mitt utseende, säger Adam Levine.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.