Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4:s krisplan för Magdalena – dansaren flögs hem efter möte

Magdalena Forsberg fick under förra fredagen dansa med dansproducenten David Watson.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 8

Magdalena Forsberg tvingades byta danspartner tre gånger på tre veckor.

Under helgen höll TV4 samtal för att lösa krissituationen, och nya dansaren Tobias Karlsson flög hem från Thailand.

– Jag kom direkt från flyget, landade klockan 7, tog direkt taxi hit och så kör vi nu, säger Tobias Karlsson.

För Magdalena Forsberg, 51, har resan i årets säsong av ”Let's dance” varit allt förutom enkel. Skidskytte-stjärnan har fått byta danspartner tre gånger på tre veckor, efter att hennes tidigare danspartner, Fredric Brunberg, 32, drabbats av sjukdom efter första avsnittet och tvingats avbryta säsongen.

Under förra programmet fick Magdalena Forsberg dansa med den tillfälliga partnern, det för ”Let's dance”-publiken välkända ansiktet, dansproducenten David Watson, 50. Och när det sedan stod klart att Fredric Brunberg inte kommer återvända alls fick TV4 snabbt komma upp med en permanent lösning.

”När det stod klart att vi behövde en ersättare var Tobias vårt första val”, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig på TV4 i ett meddelande.

 

Produktionen höll samtal under helgen

Produktionen hade samtal under helgen och på söndagen stod det klart att ”Let's dance”-profilen Tobias Karlsson, 41, kunde hoppa in som ersättare. Tobias, som då befann sig i Thailand på semester, gjorde en koreografi som han skickade på film till Magdalena. Under måndagen och tisdagen tränade Magdalena Forsberg tillsammans med David Watson i väntan på sin nya danspartner. 

”Tobias kom hem från Thailand på onsdag morgon och åkte direkt till träningslokalen för att träna med Magdalena”, skriver Amanda Hjärtmyr i ett meddelande.

Tobias Karlsson själv säger att det var en självklarhet att han ville ställa upp. Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson berättar att de har träffats förut utanför programmet men att de inte dansat något ihop förrän onsdagens genrep.

– Jag kom direkt från flyget, landade klockan 7, tog direkt taxi hit och så kör vi nu, säger Tobias Karlsson.

 

Magdalena Forsberg: ”Det var ju jättejobbigt”

Magdalena Forsberg själv fick veta att hon fått en ny danspartner under måndagen, något som kom som ett glädjebesked efter den jobbiga helgen.

– Det var ju jättejobbigt, att jag inte visste någonting. Men nu känns det bara jättebra, säger Magdalena Forsberg.

Fredric Brunberg har tidigare berättat att han varit tvungen att avbryta sin medverkan i programmet på grund av personliga skäl, men att han önskar Magdalena Forsberg all lycka i framtiden.

– Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av ”Let’s dance” men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker. Jag är väldigt glad att jag fick påbörja Magdalenas dansresa tillsammans med henne och önskar verkligen all lycka framåt i tävlingen och hoppas hon står som segrare, säger Fredric Brunberg till TV4.