Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-dansaren byts ut – kampen i kulisserna

Magdalena Forsbergs danspartner, Fredric Brunberg, har fått hoppa av årets säsong av ”Let's dance” på grund av personliga skäl.Foto: OLLE SPORRONG
”Let's dance”-profilen Tobias Karlsson hoppar in som Magdalena Forsbergs nya danspartner.Foto: PER LARSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Magdalena Forsbergs ”Let's dance”-resa har kantats av bakslag med tre danspartners på tre veckor.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Tre danspartners på tre veckor - Magdalena Forsbergs ”Let's dance”-resa har kantats av bakslag.

Direkt från Thailandsemestern hoppar nu Tobias Karlsson in och är Magdalenas nya danspartner.

– Jag gjorde den i Thailand och sedan så skickade jag den på film till Magdalena så fick hon träna på den tills jag kom hem, säger Tobias Karlsson.

Magdalena Forsbergs resa i årets säsong av ”Let's dance” har kantats av partnerbyten. Fredric Brunberg drabbades av plötslig sjukdom under förra veckan och kunde inte medverka i fredagens program, i stället fick Magdalena dansa med dansproducenten David Watson.

När det stod klart att Fredric Brunberg inte återvänder till programmet alls fick den tidigare ”Let's dance”-profilen Tobias Karlsson hoppa in. Något som Magdalena Forsberg beskriver som högsta vinsten.

– Jag hade ju världens största tur. Kan släppa ner axlarna lite grann, säger Magdalena Forsberg.

 

Tobias Karlsson: ”Vilken kämpe”

Tobias Karlsson, som precis kommit hem från Thailand, säger även han att det är helt otroligt att det gick att lösa så bra. Han hyllar Magdalena Forsbergs insats och menar att hon visat sig vara en kämpe som klarat av att överleva en ”Let's dance”-resa med tre danspartners på tre veckor.

– Vilken kämpe hon är och vilket psyke att överleva det här. Man lär sig ju ett språk med sin danspartner de här första veckorna man har och då ska vi plötsligt byta språk igen, säger Tobias Karlsson.

För att Magdalena skulle få så lång tid på sig som möjligt att träna på veckans koreografi spelade Tobias Karlsson in en film redan i Thailand.

– Jag gjorde den i Thailand och sedan så skickade jag den på film till Magdalena så fick hon träna på den tills jag kom hem, säger Tobias Karlsson.

 

Magdalena Forsberg: ”Nöta, nöta, nöta”

Att det varit en stress att byta danspartners håller Magdalena Forsberg med om. Hon beskriver att det inte varit en optimal uppladdning och att de har mycket mindre tid på sig att lära sig koreografin, men menar att hon har landat säkert med sin nya danspartner och att det kommer att gå bra i fredagens program.

– Jag har ett hum om det men nu måste vi ju nöta, nöta, nöta så mycket vi kan. Det kommer gå toppen, säger Magdalena Forsberg.