Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tony Irvings omdömen inför fjärde programmet

Konkurrensen hårdnar i "Let's dance", nu återstår bara åtta dansare i kampen om glasskon.

Här är Tony Irvings omdömen om dansarna i det fjärde programmet för säsongen.

Textmanus: Tony Irving

Textbearbetning: Alexander Skiöldsparr Irving

 1. Samir Badran & Sigrid Bernson

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Charleston

  Musik: “Dynamite” – Nause feat. Pretty sister

  “Ny dans, ny teknik samt en ny känsla är de minsta av Samirs orosmoment inför att prestera i denna dans i kväll. Det blir en stor utmaning för Samir. Jag förutspår att detta kan gå åt skogen, men det kan också bli riktigt roligt om han lyckas.”

 2. Ellen Bergström & Jonathan Näslund

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Paso doble

  Musik: ”Dance with me ” – Debelah Morgan

  ”Att Ellen ska utföra en dans där hon förlänger hennes partners rörelse borde vara lätt som en plätt för henne då hon hittills varit bäst då han förflyttat henne över golvet och inte varit så självständig. Men, det där räcker inte i kväll. Vi vill se en het, förförisk och självständig Ellen inte en tjej som blåser som en fjäder i vinden.”

 3. Dominika Peczynski & Martin Drakenberg

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Argentinsk tango

  Musik: “Oh what A circus” – Antonio Banderas

  ”Sexig, slinkig och fylld av själ behöver Dominika vara i den här dansen. Hennes benteknik och kroppsposition måste vara perfekt, kruxet är att argentinsk tango nästan är skapad för Dominika. Lyckas hon kan det här vara kvällens höjdpunkt, men misslyckas hon kan det här bli precis som låten säger;

  -Vilken cirkus!”

 4. Johannes Brost & Jasmine Takacs

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Mambo

  Musik: ”Hula Hoop” – OMI

  ”Johannes har börjat på den perfekta Let's Dance resan! Varje vecka tar han till sig en ny dansprincip och utvecklas sakta men säkert. Bekymret är dock att han gör det på halvfart, i kväll måste han ta tio steg framåt- inte bara ett.Johannes måste hitta sin inre Ricky Martin. Tyvärr har jag en känsla av att vi får nöja oss med att han hittar sin inre Kronblom. ”

 5. Jesper Blomqvist & Malin Watson

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Slowfox

  Musik: ”Photograph” – Ed Sheeran

  ”Ikväll har jag höga krav på Jesper eftersom han representerar mitt ursprungsland. Den klassiska engelska slowfoxen är den svåraste av alla danser att utföra korrekt. Mjuk som sammet är hans uppdrag i kväll. Misslyckas han kan det lätt vara som en foxtrot på en Finlandsfärja och då är han ute på djupt vatten och kan riskera att få simma hem i kväll. ”

 6. Anders Övfergård & Cecilia Ehrling Danermark

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Bachata

  Musik: ”Obsesion” – Aventura, Judy Santos

  ”Varje vecka har vi sett Anders förvandlas från en medelålders bygg-gubbe till en hetare och yngre hunk. Den nye Anders borde passa till bachatans krav som en skruv i en mutter. Jag har en känsla av att allt faller på plats för honom ikväll; rytmiskt, rörligt och känslosamt.”

 7. Anja Pärson & Calle Sterner

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Wienerwals

  Musik: ”Waltz of the flowers” - Tchaikovsky

  ”Förra veckan tyckte jag att Anja var ganska tung i sin jive och utförde så många tricks att jag hade föredragit att se hennes fötter mer på golvet. I wienervals krävs det en lätt, lång och livfull kropp med en bra kontroll för rotationer och jag tror att detta kan bli svårt för henne.”

 8. Stina Wollter & Tobias Bader

  Foto: Olle Sporrong

  Dans: Flamenco

  Musik: ”Beautiful liar” – Shakira & Beyoncé

  ”Hittills har Stina bemästrat alla tekniker, känslor och uttryck för att börja erövra allas hjärtan, men nu tror jag att hon har sin största utmaning. Varje fotplacering, kroppsrörelse och armposition ska förmedla en djup känsla, en berättelse och en musikalisk tolkning. Detta kan bli kvällens hit eller shit. ”

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!