Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tony Irvings hån efter Magdalenas förlust

Tony Irving skräder inte orden om finalisten Magdalena Forsberg.Foto: OLLE SPORRONG
Magdalena Forsberg och danspartnern Foto: OLLE SPORRONG

Att Kristin Kaspersen blev vinnare av ”Let's dance” kom inte som en överraskning för juryordförande Tony Irving.

Däremot trodde Irving inte att Magdalena Forsberg skulle komma så långt – utan trodde att hon skulle ha lämnat tävlingen mycket tidigare.

– Jag skiter fullständig i andra chanser, är man kass då ska man åka hem. Och det var många veckor där Magdalena inte har hållit måttet, säger Tony Irving.

Kristin Kaspersen vann ”Let's dance” efter att både haft störst stöd hos publiken – men också hos juryn.

Tony Irving, som suttit i juryn sedan starten, är överlycklig över Kaspersens vinst.

– Det som Kristin presenterade var så dansant, både teknik och känslomässigt. Det var överlägset, säger Tony Irving.

Irving är däremot förvånad över att Magdalena Forsberg lyckades ta sig till final, och menar att det aldrig hade hänt om hon inte hade så stort stöd hos det svenska folket.

– Att Magdalena kom så långt var bara på grund av publikstödet. Enligt mina siffror så borde vi ha tappat Magdalena de första sex veckorna. Men publiken gjorde så hon överlevde och gav henne en andra chans. Och hon fick sitt genombrott så Magdalena utvecklades också. Men inte tillräckligt dansant för att kunna spöa Kristin, säger Tony Irving efter finalen.
LÄS MER:
Allt från ”Let's dance”-finalens efterfest

Tony Irvings hårda ord – om Magdalena Forsberg

Juryordförandet menar att han aldrig hade låtit Magdalena Forsberg vara kvar så länge i tävlingen, om det hade varit helt upp till honom.

– Det här är varför vi har publikens röster, för publikens röster ger alla en andra chans. Jag skiter fullständig i andra chanser, är man kass då ska man åka hem. Och det var många veckor där Magdalena inte har hållit måttet.