Thomas Wassberg Foto: Olle SporrongThomas Wassberg Foto: Olle Sporrong
Thomas Wassberg Foto: Olle Sporrong
Elisa Lindström Foto: Olle SporrongElisa Lindström Foto: Olle Sporrong
Elisa Lindström Foto: Olle Sporrong

Thomas Wassbergs fina gest till rivalen

Publicerad

Här är Thomas Wassbergs fina gest till rivalen Elisa Lindström i "Let's dance".

Dansbandssångaren drabbades av mjölksyra – då ryckte skidlegendaren ut och hjälpte till att bekämpa problemen.

– Hon är en av mina favoriter, säger Wassberg om gesten som räddade Elisa.

Elisa Lindström fick problem med benen under genrepet inför "Let's dance".

Då kom hjälpen från oväntat håll. Rivalen Thomas Wassberg struntade i konkurrenssituationen och erbjöd sin hjälp.

Skidlegendaren gav dansbandssångaren, som just nu tagit en paus med gruppen Elisas, tips på hur hon skulle motverka den mjölksyra hon kämpade med.

 

LÄS MER: Wassbergs saknad – familjen fanns inte på plats

 

Elisa: "Jag fick lite mjölksyra"

– Jag fick lite mjölksyra i benen på genrepet och Wassberg kom med ett superbra tips. Han sa att jag skulle gå runt tills mjölksyran släppte och sedan få lite lätt massage för att få i gång cirkulationen. Det är viktigt med att den är just lätt, säger Elisa Lindström via sin presstalesperson.

Thomas Wassberg säger om sitt knep:

– Just det där, har du mjölksyra ska du ju inte sitta still. Du måste jobba bort mjölksyran. Det är så de som kör sprint i dag håller på, säger Wassberg.

 

LÄS MER: Här är TV4:s nya Let's dance för barn

 

Wassbergs gest räddade Elisa

Och den fina gesten gav effekt.

Elisa Lindströms problem försvann efter Wassbergs ingripande.

– Och det gjorde jag och det löste sig och allt kändes mycket bra till sändning. Jag är mycket tacksam för det fina tipset från Thomas, säger Elisa Lindström.

Thomas Wassberg är glad att ha kunnat hjälpa Elisa Lindström, som han kallar för en av sina "favoriter".

För Wassberg var det självklart att erbjuda Elisa sin hjälp – han ser henne inte som en rival.

– Nej, vad fasen. Så går inte att tänka. Vi är ju kompisar. Hela gänget är ju det. Hon är görduktig. Hon är en av mina favoriter i alla fall, om man säger så, säger Wassberg.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag