Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stina Wollters hemliga bröllopsplan: "Dödskär"

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Stina Wollter har under den stressiga "Let´s dance"-tiden stöttats av sin sambo Micke Olsson.

Nu avslöjar konstnären att hon kan tänka sig att gifta sig med sin stora kärlek.

– Nu behöver jag aldrig tveka, säger Stina Wollter.

Konstnären Stina Wollter har haft en stressig period i samband med TV4:s "Let´s dance" och allt vad det innebär. Samtidigt arbetar hon med olika utställningar och andra uppdrag.

– Just nu är vi jätteslitna, jag känner mig helt snurrig och förvirrad. Det är mycket just nu, jag har knappt ett hem eller ett liv för tillfället, men det är bara några veckor till, skrattar Stina Wollter. 

Som tur är har hon sin sambo Micke Olsson vid sin sida och han har varit ett väldigt stort stöd för henne. 

– Nu behöver jag aldrig tveka om han är den jag ska gifta mig med, nu efter 22 år. Under stora påfrestningar så ser man verkligen vem en människa är, han har inte klagat en enda gångunder hela den här tiden, säger Stina Wollter.


LÄS MER: Stina pressar TV4 efter viktskämten


Bröllop utanför Sverige 

Stina Wollter och Micke Olsson har varit förlovade i 22 år och känt varandra i 23 år. 

– Det sägs ju att man ska gifta sig av flera olika andledningar, men vi har krisat ganska mycket. Jag vill ha ett levande förhållande, för mig är det inte så viktigt om det kallas äktenskap eller inte. Och i ett levande förhållande så har man ofta kriser, berättar konstnären.

Enligt henne så är det mest hon som har varit lite tveksamt inställd till giftermål eftersom hon varit gift tidigare. Men nu verkar hon ha ändra uppfattning. 

– Vi har varit ihop så länge och jag är dödskär i honom! Jag har en utställning i New York 2018, men våra kompisar kommer bli skitsura som vi gifter oss i New York så vi får se. Vi skulle kunna gifta oss där och sedan ha ett party hemma, säger Stina Wollter. 


LÄS MER: Stina Wollter om hälsoproblemet


Kan donera tavla

Och Stina Wollters kärlekshyllningar till sin sambo och snart också kanske framtida man fortsätter:

– Här om veckan när det var lite jobbigt att stå på trappan, då märke jag något utav det finaste jag har varit med om. Jag bara stod och tittade i Mickes ögon och då hörde jag inte ens att de så knäppa saker. Jag märkte att kärleken kan vara så stark att den stänger ut det andra. Jag bara flög ifrån allt som var jobbigt, berättar hon. 

Om hon och hennes danspartner Tobias Barder tar sig vidare från fredagens final så väntar en ny vecka med hård dansträning. Men Stina Wollter planerar också att hinna gå på Unicefs välgörenhetsgala. När konstnären får höra att hennes danskonkurrent Anja Pärson har auktionerat ut sin fartdräkt till förmån för Unicef säger hon: 

– Jaha men vad kul, ja men jag får väl fixa en tavla då helt enkelt. Jag har dock inte fått fågan så det kan vara för sent.