Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stina Wollter om hälsoproblemet

Stina Wollter med sin danspartner under "Let's dance"Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Stina Wollter. Foto: / OLLE SPORRONG EXP

Stina Wollter har ett hektiskt schema under veckorna i "Let's Dance" – utöver dansen är hon aktuell med en utställning och sitt jobb på radion.

Nu berättar Stina Wollter att hon behöver hjälp för att kunna sova.

– Jag har svårt att sova och jag måste få någonting som hjälper mig med det, säger hon.

Stina Wollter har ett hektiskt schema under veckorna i Let's Dance. Förutom ett tajt dansschema är hon aktuell med en ny utställning – och utöver det sänder hon radio på söndagarna i programmet "Söndagarna med Stina Wollter". Nu har den stressiga tillvaron lett till sömnproblem, berättar hon.

– Jag har svårt att stänga av hjärnan definitivt, så den biten måste jag ta tag i, för det håller inte i längden, säger hon.

Hon menar att hon kan behöva ta sömntabletter för att kunna sova framöver.

– Jag har svårt att sova och jag måste få någonting som hjälper mig med det, jag har provat alla alternativa metoder. Det är ingen big deal egentligen. Det är väldigt mycket i huvudet, bara, säger hon.

Stina Wollter forsätter att berätta om stressen:

– Det är extremt hektiskt inför vernissagen den 22. Efter det kommer jag "bara" ha radion och dansandet. Det känns bra. Jag försöker ju skapa små stunder, jag är trött men jag mår bra under tiden, säger hon.

 

Stina Wollter har på sin Instagram lagt upp många filmklipp där hon utöver Yoga. Men under de hektiska veckorna är tiden för knapp för att använda yogan som sömnhjälp, menar hon.

– Det finns inte så mycket tid till det, men egentligen borde jag göra kvällsyoga för att komma ner i varv. Jag har ju en övning jag brukar göra, men då stör jag min sovpartner, förklarar hon skrattande.

 

Stressen har också gjort att hennes familj engagerar sig. Under fredagarna har hon mött starkt stöd från familj och vänner på plats. Och i vardagen stöttas hon av sambon Mikael Olsson.

– Praktiskt så stöttar ju Micke mig alldeles otroligt. Jag gör ingenting hemma, jag diskar inte, jag handlar inte. Det som många hårt arbetande kvinnor gör för sina män, det gör han för mig nu, sade hon då.

Mikael Olsson var på plats under förra fredagen. Till Expressen hyllade han sambon så här:

– Det här är helt oerhört. Det är inte otippat men jag är tagen varje gång, sade han då.