Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrids svar – efter orden om romansen med Robin

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson på efterfesten till ”Melodifestivalen”.
Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson dansar tillsammans i ”Let's Dance”.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Det är dags för årets ”Let's Dance” – och innan programmet ens hade dragit i gång har ryktena gått varma om en romans mellan dansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson.

Nu berättar dansparet om relationen. 

– Då får väl folk spekulera om de vill då, säger Sigrid Bernson. 

Det har blåst rejält i privatlivet både för artisten Robin Bengtsson, 28, och Sigrid Bernson, 30. 

2017 hittade Sigrid dansaren kärleken i tv-personligheten Samir Badran, 28 – i ”Let's Dance” men i slutet av januari gick paret ut och berättade att de har gått skilda vägar. 

”Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå”, skrev Sigrid Bernson då på sin Instagram. 

Samir Badran berättade för Expressen att beslutet kom efter en väldigt tuff tid i sitt liv. 

”Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont.”

Bengtsson och fästmöns brytning

Även Robin Bengtsson har gått igenom en separation nyligen. I mars avslöjade han att förlovningen med fästmön Jennie Salte har brutits. 

– Det var ett tag sedan och det har gått upp och ner. Det var något som båda bestämde sig för men det känns okej nu. Jag vill inte prata så mycket mer om det, säger Robin Bengtsson.

Men nu har både Sigrid Bernson och Robin Bengtsson annat att tänka på. De tävlar nämligen tillsammans i ett av Sveriges mest folkkära program – ”Let's Dance”. Innan programmet ens har börjat har ett romansrykte omringat dem. De sågs bland annat tillsammans på ”Melodifestivalens” efterfest där de höll sig nära varandra. 

Nu avslöjar de sanningen om sin relation. 


Sigrid Bernson och Robin Bengtsson hade kul på ”Melodifestivalens” efterfest.
Foto: OLLE SPORRONG

Bernson och Bengtsson om romansryktena

Kan det uppstå någon kärlek mellan er två?

– Jag tror inte det. Faktiskt. Det är väldigt brorsigt och spexigt, roligt, säger Robin Bengtsson och Sigrid Bernson fyller i: 

– Ja och det känns ganska töntigt att det direkt ska vara så att man är singlar. Det känns lite tråkigt tycker jag, att det blir mycket fokus på det. 

Enligt Robin Bengtsson ligger fokusen någon helt annanstans. 

– Vi vill foka på dansen, att inte något annat tar fokus men vi har väldigt kul ihop. 

Sigrid fortsätter: 

– Jaja, definitivt. Då får väl folk spekulera om de vill då.

Samtidigt passar Sigrid Bernson på att hylla Robin Bengtson. 

– Fördel är absolut att han är så musikalisk. Det är ingenting man måste förklara i takt eller taktkänsla. Sen har du väldigt bra koreografiminne, vilket är helt sjukt. 

– Det är sjukt att jag har det eftersom att jag aldrig har dansat, fyller Robin Bengtsson i.