Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrid och Robins tvivel – därför kan de tvingas lämna

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tror inte att deras stora fanskara ger bättre chanser i ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson menar att många glömmer att rösta för att de tror att favoritparet kommer få mycket röster.Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tror att folk vill se utveckling i ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tror inte att deras stora fanskara ger bättre chanser i ”Let's dance”.

Dansparet beskriver oron över att folk ska glömma att rösta.

– Folk tror att men de kommer få så mycket röster och då plockar man inte upp telefonen, säger Sigrid Bernson.

Årets säsong av ”Let's dance” har rullat i gång ordenligt nu och artisten Leopoldo Mendez, 43, blev den första deltagaren att åka ut ur tävlingen.

Nerverna inför vem som kommer vara nästa danspar att åka ur är påtagliga och Sigrid Bernson, 30, och Robin Bengtsson, 28, menar att det är mycket som kan avgöra vem det blir, och att det inte alltid är så självklart.

– Let's dance är ett ganska farligt program när det kommer till just omröstningen och att folk ska ringa, säger Sigrid Bernson.

 

Sigrid Bernson: ”De glömde bort att rösta”

Hon förklarar att det flera gånger under tidigare säsonger har varit populära par som rykt tidigare än man trott för att folk tror att de kommer få så mycket röster och då glömt bort att själva ringa och rösta.

Ett exempel hon ger är när programledaren, Agneta Sjödin, åkte ut trots att hon var favorittippad.

– Jag kommer ihåg när Agneta Sjödin var med och hon var så populär och hon skulle till final trodde alla, och så rök hon för de glömde bort att rösta på henne, säger hon.

 

Robin Bengtsson: ”Intressant att följa”

Att både hon själv och danspartnern, artisten Robin Bengtsson, har mycket följare på sociala medier och en stor fanskara bakom sig tror hon inte påverkar deras chanser i tävlingen. Både hon och Robin är överens om att det är utvecklingen under veckorna som de tror avgör vem som får vara kvar.

Robin Bengtsson menar att det inte alltid handlar om att vara bäst för att gå långt, utan att det mer handlar om att visa en utveckling efter varje vecka.

– Om man visar varje vecka att du blir bättre och bättre så att folk sitter och tycker att det är intressant att följa, säger Robin Bengtsson.