Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrid och Robin hindras av kärleksryktena

Romansryktena har svävat flitigt kring Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i årets ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG
Nu vill paret inte längre hindras av spekulationerna och har tagit ett beslut.Foto: OLLE SPORRONG
”I början tänkte vi lite så men sedan så kände vi att vi skiter i det nu gör vi bara vår dans exakt så som vi vill ha den”, säger Robin Bengtsson.Foto: OLLE SPORRONG

Romansryktena har svävat flitigt kring Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i årets ”Let's dance”.

Nu vill paret inte längre hindras av spekulationerna och har tagit ett beslut.

– I början tänkte vi lite så men sedan så kände vi att vi skiter i det nu gör vi bara vår dans exakt så som vi vill ha den, säger Robin Bengtsson.

Kärleksryktena har under årets säsong av ”Let's dance” omringat Robin Bengtsson och Sigrid Bernson. Dansparet har vid flera tillfällen tidigare bestämt uttryckt att de bara är väldigt goda vänner men menar att frågan ändå fortsatt komma, och funnits i bakhuvudet. Nu har de bestämt sig för att inte längre låta ryktena påverka tävlingen.

Robin Bengtsson berättar att de tidigare tänkt mer på hur de dansat och vilken stämning de haft i sina framträdanden, för att inte spä på romansryktena ytterligare. Något som de nu har valt att strunta i.

– I början tänkte vi lite så men sedan så kände vi att vi skiter i det nu gör vi bara vår dans exakt så som vi vill ha den, säger Robin Bengtsson.

Sigrid Bernson: ”Vad vi får för känsla i låten”

Att dansa en romantisk vals eller flörtig tango utan att det blir en romantisk stämning är inte möjligt, menar Sigrid Bernson. Hon förklarar att de därför inte vill hindras av de romansrykten som finns. Dansparet vill kunna göra det bästa framträdandet de kan utan att hålla tillbaka.

– Vad vi får för känsla i låten, vi hade inte kunnat göra den här dansen glad på något annat sätt liksom, säger Sigrid Bernson.

”Gjorde ju en grej av det i stället”

Att det spekuleras kring deras relation är de dock inte förvånade över. Romansrykten och spekulationer är en del av att medverka i ett sådant program, säger de.

– Det är väl samma sak med ”Idol” också och i ”Melodifestivalen” med Hanna Ferm och Liamoo. De gjorde ju en grej av det i stället och gjorde en duett, precis som att vi dansar en romantisk dans, förklarar Sigrid Bernson.