Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanna Lundells lättnad – Persbrandt missar premiären

Sanna Lundell dansar med Aaron Brown i ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG
Inför premiären är Sanna Lundell förväntansfull men nervös.Foto: OLLE SPORRONG
Mikael Persbrandt ska spela in programmed ”Expeditionen” för TV4 och kommer därför inte kunna vara på plats.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Sanna Lundell är redo för premiären av ”Let's dance”, som går av stapeln på fredag.

Men profilen får inte stöd i publiken av sambon Mikael Persbrandt under direktsändningen – något hon tycker är skönt.

– Jag tycker nog att det är skönt om han inte är här. Jag kommer nog inte bli påverkad av det, säger Sanna Lundell.

Kommer du att titta på Let's Dance?

På fredag är det dags för premiären av den nya säsongen av TV4:s succéprogram ”Let's dance”. Bland de dansande kändisarna får vi bland annat se journalisten och programledaren Sanna Lundell, som dansar ihop med Aaron Brown.

Sanna Lundell berättar att hon ser fram emot att programmet ska dra i gång, med en viss nervositet. I publiken kommer familjen sitta och stötta - men sambon, skådespelaren Mikael Persbrandt, kommer inte att vara på plats. Detta beror på att han kommer vara bortrest och spela in programmet ”Expeditionen” för TV4, förklarar Sanna och säger att det inte är något som kommer påverka henne.

– Jag tycker nog att det är skönt om han inte är här. Jag kommer nog inte bli påverkad av det, säger Sanna Lundell.

Sanna Lundell: ”Hjälp på alla tänkbara sätt och vis”

Sanna har en dotter sedan ett tidigare förhållande och paret har två söner sedan tidigare och i april 2018 fick de sin tredje pojke. På Instagram visade de stolt upp sitt nya mirakel och Sanna Lundell har tidigare berättat för Expressen att deras yrken har gett dem turen att kunna vara flexibla med tider. Vilket har gjort att Mikael kunnat vara hemma med barnen när Sanna tränat inför ”Let's dance”.

Hon beskriver även att de har familjemedlemmar och vänner som ställer upp när det behövs. Något som betyder mycket när parets inspelningar kan väntas överlappa varandra. Sanna Lundell förklarar att om hon håller sig kvar i tävlingen så långt att sambons inspelning av TV4-programmet hinner börja kommer vännerna finnas där och hjälpa till om det skulle behövas.

– Det krockar nog där, om jag inte åker ut väldigt tidigt. Det kan ju hända också, säger Sanna Lundell och fortsätter:

– Vi har jätteschyssta farmödrar och hjälp på alla tänkbara sätt och vis. Så det kommer inte lida någon nöd på våra barn.