Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samirs fråga till Sigrid – före uppträdandet

Samir Badran berättar att han inte ville göra något som inte kändes bra för exet Sigrid Bernson.Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Samir Badran och Viktor Frisk uppträder på kvällens ”Let's dance”.Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Samir Badran och Sigrid Bernson var ett par i två år innan de gick skilda vägar.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Samir Badran och Viktor Frisk gästar fredagens ”Let's dance” för att spela sin nya låt.

För första gången sedan uppbrottet ses Sigrid Bernson och Samir Badran ihop offentligt - för Samir var det viktigt att fråga ex-flickvännen innan beslutet togs.

– Jag ville inte göra så att det känns knas för henne, säger Samir Badran.

Under fredagskväll är det semifinal för årets säsong av TV4:s ”Let's dance”. Kvällen till ära gästas programmet av duon Samir och Viktor, som består av Samir Badran och Viktor Frisk. De båda har tidigare medverkat i programmet och Samir Badran berättar att de därför ville spela sin nya låt på just ”Let's dance”.

– Det är nice. Både han och jag var ju med där så vi känner ju dem, alla dansare och även produktionen, berättar Samir Badran.

Viktor Frisk medverkade i danstävlingen under 2018 års säsong och bara året tidigare deltog Samir Badran.

Blev ett par under ”Let's dance”

Det var under ”Let's dance” som Samir Badran träffade dansaren Sigrid Bernson. Förhållandet varade i två år innan de i början av året bekräftade att de gått skilda vägar. 

Samir Badran berättade då för Expressen att det uppbrottet var något av det jobbigaste han gjort i sitt liv. Han förklarade då att han valde att avsluta relationen för att han kände att han inte kunde ge Sigrid Bernson den tid hon förtjänade, men att han önskade henne all lycka i livet.

”Känns jättetråkigt, vi har haft det så sjukt bra tillsammans och att behöva göra slut med en person som står så nära är något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vill inte se henne ledsen. Jag är bara glad över att jag vet att det går så bra för henne och att hon är stark och jag önskar henne all lycka i världen!” skrev Samir Badran då i ett meddelande till Expressen.

Samir Badran: ”Vi har ändå snackat igenom det”

Nu kommer det före detta paret för första gången synas på samma plats sedan uppbrottet. Sigrid Bernson medverkar i årets säsong av ”Let's dance” som proffsdansare och dansade med artisten Robin Bengtsson, innan de tvingades lämna tävlingen för två veckor sedan. Hon kommer även medverka under fredagens direktsändning.

Samir Badran förklarar att han innan det bestämdes att han och Viktor Frisk skulle uppträda kollade med ex-flickvännen så det kändes okej från båda håll. Något som han säger var viktigt för honom.

– Hon sa själv att det var lugnt att vi körde liksom. Så vi har ändå snackat igenom det, säger Samir Badran och fortsätter:

– Jag ville inte göra så att det känns knas för henne.