Sigrid Bernson och Samir Badran. Foto: Olle SporrongSigrid Bernson och Samir Badran. Foto: Olle Sporrong

Sigrid Bernson och Samir Badran.

 Foto: Olle Sporrong
Samir Badran och Sigrid Bernson. Foto: Olle SporrongSamir Badran och Sigrid Bernson. Foto: Olle Sporrong

Samir Badran och Sigrid Bernson.

 Foto: Olle Sporrong

Samirs nya löfte till Sigrid efter kyssen

Publicerad

Samir Badran och danspartnern Sigrid Bernson fångades på bild kyssandes – sedan utlovade Samir Badran fler segerkyssar.

Nu tar han det steget längre och lovar Sigrid Bernson en stor tatuering – om de klarar sig nästa vecka i "Let's Dance"

– Då kommer jag tatuera hela mitt ben med en bild på henne, säger han.

Samir Badran och Sigrid Bernson fångades på bild kyssandes efter att ha gått vidrare i programmet för två veckor sedan. "Paradise Hotel"-profilen utlovade sedan fler segerkyssar – men nu tar han det steget längre. Om paret klarar sig nästa vecka när de ska göra dubbla program och dubbla danser – då kommer Sigrid Bernson att förevigas i bläck på Samir Badrans lår.

Samir Badran: Då kommer jag tatuera mitt ben

– Då kommer hon få, faktiskt, en tatuering, för Let's dance. Om jag kommer vidare från program sex. Då kommer jag tatuera hela mitt ben med en bild på henne, som ett minne från Let's Dance, säger Samir Badran.

Om ni vinner då?

– Alltså jag tror att den tatueringen räcker gott och väl för oss alla, säger Samir och visar upp några andra tatueringar:

– Här är från Parneviks. Här är från Paradise hotel, här har jag en som jag gjorde när Justin Bieber kom till Sverige.

 

LÄS MER: Samir Badrans kryptiska svar om kärleksryktet

 

Sigrid: "Sjuk tanke"

 

LÄS MER: Svaret efter heta bilden tillsammans

Sigrid Bernson är road men lite tagen av sin danspartners löfte.

– Jag är ju typ i chock. Det är ju en så jävla sjuk tanke att Samir ska gå runt med mitt ansikte på benet i resten av livet, säger hon.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag