Samir Badran och Sigrid Bernson har omgetts av romansrykten under deras medverkan i Let's Dance. Foto: Olle SporrongSamir Badran och Sigrid Bernson har omgetts av romansrykten under deras medverkan i Let's Dance. Foto: Olle Sporrong
Samir Badran och Sigrid Bernson har omgetts av romansrykten under deras medverkan i Let's Dance. Foto: Olle Sporrong
Samir Badran. Foto: Olle SporrongSamir Badran. Foto: Olle Sporrong
Samir Badran. Foto: Olle Sporrong
Här kysser Samir Sigrid på en nattklubb i Stockholm. Foto: LäsarbildHär kysser Samir Sigrid på en nattklubb i Stockholm. Foto: Läsarbild
Här kysser Samir Sigrid på en nattklubb i Stockholm.  Foto: Läsarbild

Samir Badrans starka känslor – efter kyssen

Publicerad

Samir Badran och Sigrid Bernson har omgetts av romansrykten under deras medverkan i Let's Dance.

Nu berättar Samir Badran om sina starka känslor för henne.

– Ja det kanske jag är, det är ganska svårt att inte bli kär i henne, säger han.

Samir Badran och Sigrid Bernson har länge omgetts av romansrykten under deras tid i TV4:a programmet "Let's Dance". För två fredagar sedan dök även en bild på paret upp – kyssandes på en nattklubb. En segerkyss, enligt Samir Badran och Sigrid Bernson.

– Men jag får ju inga? undrar Sigrid.

Trots att Samir Badran utlovade en segerkyss till Sigrid förra veckan uteblev den. Nu utlovar han en till – om det går bra på fredagen.

– Går det bra den här veckan då ska hon få världens bästa segerkyss . Det är klart man måste visa lite kärlek, säger han.

Sigrid Bernson flikar in:

– En kul, grej vi driver lite med det, säger hon.

Men Samir menar att det finns mer känslor där bakom – i alla fall från hans håll.

– Men va fan det är klart jag gillar henne, vi har umgåtts tio timmar per dag i sju veckor. Det är ganska svårt att inte bli kär i henne. Hon är snygg, rolig, skön, rolig vad ska man säga, säger han.

 

LÄS MER: Samir Badrans kryptiska svar efter romansryktet

 

David Hellenius skämt om kyssbilden

 

LÄS MER: Svaret efter heta bilden tillsammans

Att förra veckans segerkyss uteblev beror på att Samir Badran inte var tillräckligt nöjd med sin insats.

– Det kändes inte som en seger med tanke på att vi stod bland de tre sista. Har jag gjort jättejätte bra jobb, och även om jag åker ut, då kan hon få en segerkyss.

– Jag älskar dina regler kring det här, skrattar Sigrid.

Nästa vecka kommer deltagarna i Let's Dance att tävla dubbelt – två danser på torsdagen och två på fredagen. Tar de sig vidare då kommer Sigrid att förevigas i bläck – på Samir.

– Då kommer hon få, faktiskt, en tatuering, för Let's dance. Om jag kommer vidare från program sex. Då kommer jag tatuera hela mitt ben med en bild på henne, som ett minne från Let's Dance.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag