Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robin och Sigrids fall – efter romansryktena

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Romansryktena har svävat flitigt kring Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i årets upplaga av ”Let's dance”.

Paret har tidigare sagt att man hämmats av spekulationerna – och i fredagens program valde programledarna att återigen föra ämnet på tal.

Till sist var det också Robin Bengtsson och Sigrid Bernson som tvingades ställa dansskorna på hyllan efter fredagsfinalen.

Romansryktena kring Sigrid Bernson, 30, och Robin Bengtsson, 28, har varit en av säsongens längsta följetonger. Paret har ständigt valt att vifta bort spekulationerna – men frågorna kring duons eventuella kärleksrelation fortsätter att komma.

Robin och Sigrid har tidigare sagt att man hämmats av kärleksspekulationerna. Det gick så långt att paret funderade på att tona ner vissa känslosamma aspekter i dansen.

Och i fredagens program valde programledaren David Hellenius att återigen föra ämnet på tal. 

– I början av säsongen var det mycket prat om den eventuella flörten som ni skulle ha. Vi ställde frågan här i programmet också, sa David Hellenius.

Likheter med ”Grease”-karaktärerna 

Tilde de Paula Eby var inne på samma spår som sin kollega.

– Ikväll har ni bestämt att göra det absolut främsta musikalkärleksparet någonsin, sa Tilde.

Robin och Sigrid menade deras eventuella likheter med ”Grease”-karaktärerna gjorde att man ändå bestämde sig för att göra en sådan tolkning.

– Men vi tycker att vi är ganska lika dem så vi kunde inte låta bli, sade Robin.

David Hellenius frågade då om paret planerade att tona ner kärleksspekulationerna i dansen.

– Vi får väl se, svarade Sigrid mystiskt.

”Det är skittråkigt att åka ut”

Till sist blev det just Robin och Sigrid som tvingades lämna programmet efter en dramatisk omröstning. Paret var ändå nöjda med sin insats efter uttåget. 

– Vi är glada över det vi gjort. Jag är stolt över min insats. Det är skittråkigt att åka ut, men nu är det bara två veckor kvar innan det är final och då är vi tillbaka igen, säger Robin Bengtsson.