Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Robin höll skadan hemlig – nu avslöjar Sigrid: ”Small i sista lyftet”

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Bara timmar före ”Let's dance”-deltävlingen tvingades Robin Bengtsson få behandling för sitt ryggskott – men tittarna anade ingenting.

Artisten valde nämligen att hålla skadan hemlig i direktsändning.

– Jag vill inte gnälla. Det blir så jävla: ”Snyft, tyck synd om mig, rösta på mig”, jag vill inte hålla på så känner jag.

Robin Bengtsson var först ut i fredagens ”Let's dance” tillsammans med Sigrid Bernson, och uppträdde med en rumba.

Trots att Bengtsson fick kritik av Tony Irving för att inte ta ut rörelserna tillräckligt mycket, så valde artisten att hålla tyst om det faktum att han drabbats av ryggskott.

Redan på torsdagen berättade Sigrid Bernson på sociala medier att Melodiestivalvinnarnen drabbats av ryggskott, och bara timmar innan direktsändningen fick Robin Bengtsson hjälp av kiropraktor för att klara av sitt framträdande.

– Den klarar sig tror jag, nu är det en hel vecka kvar till nästa fredag, så det ska nog gå, säger Robin Bengtsson om ryggen efteråt.

– Men du har ju ont. Ljug inte, fyller Bernson i.

Ville inte berätta om skadan i direktsändning

Men Robin Bengtsson ville inte berätta om skadan i direktsändning, utan valde att hålla det hemligt för tittarna, även om det togs upp av programledarna senare i programmet.

– Jag vill inte gnälla. Det blir så jävla: ”Snyft, tyck synd om mig, rösta på mig”, jag vill inte hålla på så känner jag.

Medan Bengtsson tycker att det gick bra trots ryggen, och säger att han inte kände av den så mycket, så poängterar danspartnern Sigrid Bernson att han faktiskt har ont.

– Det small ju i sista lyftet, då small ryggen till. Det var därför du gick snett. Jag är den ärliga här. Det är jag som förklarar att han har ont i ryggen, säger Sigrid Bernson.

Ville inte ändra numret

Trots ryggskadan bestämde sig dansparet för att inte ändra något i numret, och genomföra alla lyft som planerat.

– Du ville väldigt gärna göra numret så som det var, och vi testade innan, säger Bernson.

Bengtsson erkänner varför han inte ville ändra något i numret:

– Jag orkade inte lära mig några nya steg, skrattar han.