Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så dolde Robin Bengtsson skadekampen i sändning

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

På fredagskvällen tävlar Robin Bengtsson med dansaren Sigrid Bernson i ”Let's dance”.

Men artisten har drabbats av ryggskott – och bara timmar före sändning tvingas han till behandling för att orka dansa.

”Hos kiropraktorn innan vi testar Robins kropp för dans”, skriver Sigrid Bernson på Instagram Story.

Det är högt tempo och hårda träningspass som gäller för deltagarna som tävlar i ”Let's dance” varje vecka – och då är det lätt att råka skada sig.

På torsdagen, dagen innan fredagens veckofinal i TV4-programmet, berättade Sigrid Bernson att hennes danspartner, Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson, har drabbats av ryggskott. I en video på Instagram story berättar Sigrid Bernson att de två inte kan träna mer, trots att de vill, på grund av skadan.

– Vi skulle egentligen tränat lite mer i dag men Robin har fått ryggskott. Vi tycker dansen sitter ganska bra, så nu ska vi vila, eller du ska vila, säger Sigrid Bernson på Instagram story.

”Det är jävligt segt”

Hon konstaterar att Bengtsson fått hjälp av en kiropraktor, för att förhoppningsvis kunna dansa så bra som möjligt i tävlingen.

– Det är jävligt segt. Vi har haft en kiropraktor här som har hjälpt honom, så hoppas att det funkar i morgon i ”Let's dance”, säger Sigrid Bernson i klippet, och Robin Bengtsson ger tummen upp i bakgrunden.

På fredagen fortsätter Sigrid Bernson uppdatera sina många följare om Robin Bengtssons hälsa, och visar med en bild hur artisten tvingas få fortsatt vård av kiropraktor bakom kulisserna, bara timmar före programstart.

”Hos kiropraktorn innan vi testar Robins kropp för dans. Heja dig” skriver Sigrid Bernson till bilden, som hon hashtaggar med ”ryggskott”. 

”Vi kommer att köra för eran skull”

Sent fredag eftermiddag publicerade Sigrid Bernson ett till videoklipp på Instagram Story.

– Hur är läget, frågar hon Robin Bengtsson i klippet.

– Det är bättre, faktiskt.

– Det är lite bättre! Vi kommer alltså köra alla lyft och så, för eran skull, säger Bernson till tittarna,

– Ja, det gör vi, vi siktar på det, fyller Robin Bengtsson i.

I direktsändningen nämndes inte ryggskottet av Robin Bengtsson, som alltså valde att dölja det för tv-tittarna, och fokusera på sin dans.